reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

W ogóle nie ogarnięta jestem, bo chciałam spojrzeć na listę kto nam testuje jutro i dziś 😂😂 i szok, patrzę, że na jutro jestem wpisana na testowanie 😂😂🙈 zapomniałam kompletnie o tym haha, ale sikne sobie co mi szkodzi jak 🩸 nadal się nie rozkręciło😂, o ile przyjdą mi testy to nasikam😂, bo myślałam, że mam ostatni test w domu, ale no się przeliczyłam 😂😂🤷‍♀️. Zamówiłam już na początku tygodnia, ale widzę, że inpost ma jakieś opóźnienia 🤷‍♀️.
Pewnie przez Black Week już nie wyrabiają 🤣

reklama
ja oczywiście bym chciała zajść i móc powiedzieć o tym rodzicom i najbliższej rodzinie w święta (bo napewno jakby coś się udało to powiem tylko najbliższym). Ale nie mam większych nadziei na to 😅
Niech los taki prezent pod choinkę Ci przyniesie ❤️. Rozumiem o co chodzi, bo ja też zaczynając starania miałam cicha lekka nadzieję, że może święta spędzę w tzw.dwupaku. Wiedziałam, że szybko nie będzie, ale to tak myślałam, że max 4 mce mi zejdą starania 😂😂😂 hahah oj głupi człowiek, sama z siebie się śmieje 🙈, tak mi się wydawało, że łatwo wpaść 😂🙈.

Tak, należy się mega dziewczyna, zresztą wiadomo każdej, ale no wreszcie weteranki powinny tu z grubej wjechać z ⏸️❤️🙏✊✊
No właśnie... wiadomo, że każde II kreski cieszą. Ale gdy takie zdjęcia wrzucają nowe dziewczyny albo te które krotko się staraja to nie jest to zaskoczeniem. I smutne jest to, że zostają właśnie takie weteranki jak napisalas

No właśnie... wiadomo, że każde II kreski cieszą. Ale gdy takie zdjęcia wrzucają nowe dziewczyny albo te które krotko się staraja to nie jest to zaskoczeniem. I smutne jest to, że zostają właśnie takie weteranki jak napisalas
I jeszcze to tak napa takim strachem, że tyle badań przeszły, kasy wydały, nerwów straciły a dalej tutaj są i nie widać jakiegoś przełomu. Że to nie jest takie oczywiste, że każda z nas zostanie mamą

Ja Ci bardzo życzę żeby te święta były dla was inne 🙂 Wiem, że już ponad 2 lata się staracie a bardziej bliżej 3. Ciebie i Zazu jakoś najbardziej zapamiętałam z poprzednich wątków
dokładnie w maju 2020 zaczęliśmy na luzie a w sierpniu tak torchę poważniej no i gdzieś w grudniu zaczęliśmy diagnostykę. Więc zależy jak liczyć :D

I jeszcze to tak napa takim strachem, że tyle badań przeszły, kasy wydały, nerwów straciły a dalej tutaj są i nie widać jakiegoś przełomu. Że to nie jest takie oczywiste, że każda z nas zostanie mamą
Dlatego kibicuje z całego serca, podziwiam, bo jednak musiały wiele razy zmagać się ze swoją głowa ❤️.

reklama
Do góry