Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, będzie cionzW temacie aplikacji to ja właśnie odinstalowałam FLO czy to już odpuszczenie?
a ja mam zamiar wypisać się ze wszystkich staraniowych grup na fbW temacie aplikacji to ja właśnie odinstalowałam FLO czy to już odpuszczenie?
ja tak mam z instalowaniem i odinstalowywaniem aplikacji ciążowychW temacie aplikacji to ja właśnie odinstalowałam FLO czy to już odpuszczenie?
Jeszcze jakies malowanko tapetowanko musi wjechaćTak, będzie cionz
Tak, będzie cionz
a jaki jest w ogóle plan leczenia w takim przypadku?. Sama podwójna macica nie jest niczym nadzwyczajnym, tak jak jednoróżna czy dwurożna. U mnie ciekawość polega na zachodzeniu w ciążę z tej lewej strony, a zagnieżdżaniu się ciąż w prawidłowej macicy z nazwijmy to prawej strony. I na braku widocznego połączenia obu macic (mogą być 2 szyjki na przykład, albo może być ujścia jednej i drugiej do tego samego kabału szyjki, a u mnie nie ma nic) przy jednoczesnym prawidłowym złuszczaniu się endo
Zaraź mnie tym terminem! Bo ja właśnie mam mieć owu na dniach!Powiem tak, jeżeli zajdę po raz 3 w ciąże w okolicy 26.11 to zacznę chyba wierzyć w jakieś bóstwa