reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

I jeszcze to tak napa takim strachem, że tyle badań przeszły, kasy wydały, nerwów straciły a dalej tutaj są i nie widać jakiegoś przełomu. Że to nie jest takie oczywiste, że każda z nas zostanie mamą
pamiętam, jak się bałam jak przyszłam na to forum, że to na mnie padnie, takie długie starania. Ale odsuwałam tę myśl od siebie. Cóż, jednak na mnie padło 🤷‍♀️
Mamy z dziewczynami taki prywatny wątek założony ze staraczek i każda po kolei zachodziła w ciążę. Praktycznie wszystkie już urodziły albo są w ciążach. Bez ciąży zostało nas kilka sztuk. Ktoś musiał niestety

reklama
A która apl Ci się bardziej podoba i co flo Ci się nie podoba?
Bardziej mi się podoba OvuFriend, dlatego że w tej aplikacji od razu z automatu są do zaznaczenia leki, suple, witaminy.
Bardziej do mnie przemawia ich interfejs.

Ja jeszcze mam swoją ajfonową i ją też uzupełniam.
Z Flo zrezygnuję.

reklama
Bardziej mi się podoba OvuFriend, dlatego że w tej aplikacji od razu z automatu są do zaznaczenia leki, suple, witaminy.
Bardziej do mnie przemawia ich interfejs.

Ja jeszcze mam swoją ajfonową i ją też uzupełniam.
Z Flo zrezygnuję.
Zerknę na ovufriend, bo akurat ja uzupełniam swoją z zegarka jedna i flo, bo jakoś bardziej czytelniejsze są dla mnie wykresy niż jak czasami widziałam z innych apl😂🙈, fakt i tak dużo dalej dla mnie tam czarnej magii 😂😂😂

Do góry