Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam widać nawet na różowy kolor jest zabarwiony ten cieńTak to jest rozebrany pink powiedzcie, ze nie tylko ja się tak dopatruje cieni
Sikne jutro z rana, bo to nie było z pierwszego moczu plus po kawie . Ale dziękuje za wsparcie, ze mnie nie wysmialyscie z tymi cieniamiCoś tam widać nawet na różowy zabarwiony ten cień
Dawaj ten cieńJa oczywiście głupia nie wytrzymałam i zrobiłam test a jestem 9dpo. Łudzę się, ze widziałam cień cienia ale nie sadze. Jutro zrobie z porannego moczu to może coś wyjdzie . Po ostatnim biochemie obiecałam sobie, ze będę czekać. A te testy to gorsze uzależnieni niż fajki
każde z nas się doszukuje, to normalne, dajSerio wyjdę na debila który się doszukuje
Jest rozowa kreska. Idz na beteTak to jest rozebrany pink powiedzcie, ze nie tylko ja się tak dopatruje cieni
Kochana ty juz wieczorem bedziesz miala te kreseczke mocniejszą. Ja jestem za testem na wieczór.Sikne jutro z rana, bo to nie było z pierwszego moczu plus po kawie . Ale dziękuje za wsparcie, ze mnie nie wysmialyscie z tymi cieniami
Poczekam na wynik progesteronu, żeby sprawdzić czy znowu badać. Ostatnio beta pozytywna a progesteron okresowy. Chyba poczekam na porządny cień i w sobotę pójdę na betę jak będzie ciemniecJest rozowa kreska. Idz na bete
Coś tam się przebija. Dawaj nam wieczorem kolejny, albo idź na betęTak to jest rozebrany pink powiedzcie, ze nie tylko ja się tak dopatruje cieni