Calineczka92
Fanka BB :)
Mi się jakoś dobrze korzysta z tego flo. W sumie zerknę sobie na tą premom też.Ja też mam Flow. Widzialam że dziewczyny też Premom używają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się jakoś dobrze korzysta z tego flo. W sumie zerknę sobie na tą premom też.Ja też mam Flow. Widzialam że dziewczyny też Premom używają
tez używam FLOW i jestem mega zadowolona bo tez fajne info na nim jestJa też mam Flow. Widzialam że dziewczyny też Premom używają
dziękuję kochana, naprawdę mnie to zdolowalo. Ft3 i ft4 są w normie więc nie aż tak bardzo krytyczny stan chybagłowa do góry, tsh zbijesz i będzie okej. Tak naprawdę, jeśli tylko tsh a reszta okej i owulację są to oczywiście szanse są na ciążę, bo mam taką w otoczeniu, w ciąży ładnie pilnowali, jest z tego zdrowy dzieciaczek.
flo nie flow Sorytez używam FLOW i jestem mega zadowolona bo tez fajne info na nim jest
Zupełnie się nie przejmuj tym tsh ja miałam 18 i po 1,5 miesiąca zbiłam do normy. A wszystko miałam rozjechane łącznie z ft3 ft4 anty tpo i anty tgdziękuję kochana, naprawdę mnie to zdolowalo. Ft3 i ft4 są w normie więc nie aż tak bardzo krytyczny stan chyba
W każdym razie umówiłam się do lekarza już tutaj, w UK i zobaczymy co dalej z tym zrobią. O jakie jeszcze badania mogę ich poprosić by mieć pewność że reszta ok?
Plus już właściwie tylko jeden cykl musieliśmy pominąć przy staraniach przez to tsh. Tak biorę euthyrox i jest spoko.dziękuję kochana, naprawdę mnie to zdolowalo. Ft3 i ft4 są w normie więc nie aż tak bardzo krytyczny stan chyba
W każdym razie umówiłam się do lekarza już tutaj, w UK i zobaczymy co dalej z tym zrobią. O jakie jeszcze badania mogę ich poprosić by mieć pewność że reszta ok?
tsh, ft3, ft4, anty tpo i anty tg bym zrobiładziękuję kochana, naprawdę mnie to zdolowalo. Ft3 i ft4 są w normie więc nie aż tak bardzo krytyczny stan chyba
pokaż sprawdzimy, czy też widzimyJa oczywiście głupia nie wytrzymałam i zrobiłam test a jestem 9dpo. Łudzę się, ze widziałam cień cienia ale nie sadze. Jutro zrobie z porannego moczu to może coś wyjdzie . Po ostatnim biochemie obiecałam sobie, ze będę czekać. A te testy to gorsze uzależnieni niż fajki
Serio wyjdę na debila który się doszukujepokaż sprawdzimy, czy też widzimy