Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajaj kapitanie@Emka24@ @Ihavehope ja widze te cienie, sama pewnie bym uznala to za negatyw, bo mialam mase falszywych kresek, ale teraz zobowiazuje Was do nasikania jeszcze dzis na cos. Tak!!! Jako krolowa tego watku mam prawo sobie tak zarzadać
Sikaj wieczorem i won na betę ❤❤Mam wyniki progesteronu 17.95
Niestety takie cienie widuje na pinkach, przeschnięte cienie. Ale jutro rob kolejny, jeslito to, będzie róż.Dziewczyny czy tez tu coś widzicie? Wiem, że nie powinno się otwierać ale przy zamkniętym chujo*wo światło pada i nie idzie zrobić zdjęcia :/
tu jest ten niemiecki z roska ale one wszystkie dla mnie wydają się szare bo ja to trochę ślepa jestem i moj stary tezJest jakiś cień, tylko coś szarawy, robiłaś zdjęcie jakoś niedługo po zrobieniu testu?
także dziewczyny nie macie innego wyjścia@Emka24@ @Ihavehope ja widze te cienie, sama pewnie bym uznala to za negatyw, bo mialam mase falszywych kresek, ale teraz zobowiazuje Was do nasikania jeszcze dzis na cos. Tak!!! Jako krolowa tego watku mam prawo sobie tak zarzadać
tu jest ten niemiecki z roska ale one wszystkie dla mnie wydają się szare bo ja to trochę ślepa jestem i moj stary tez
Tu tez coś przebija.tu jest ten niemiecki z roska ale one wszystkie dla mnie wydają się szare bo ja to trochę ślepa jestem i moj stary tez
piękny!Mam wyniki progesteronu 17.95
ile dpo jesteś?Mam wyniki progesteronu 17.95