reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
U Ciebie te plamienia to chyba już z tydzień trwają 🤯
Wczoraj już mało co plamiłam , dziś też tak słabiutko, więc coś dziwnego. Pójdę do gina po okresie już przebadać. Cytologia mi przyszła jest okej. Zastanawia mnie czy ta owulacja, że przyszła i organizm tak zreagował, nie mam pojęcia, dziwne. Trwa to dokładnie od 7 dni, 3 dni brązowe, później bardziej żywa krew, potem to już taka jakby śluz delikatnie zabarwiony.
Nie ogarniam 🤷‍♀️. Dziś 42dc🙈. A druga wersja, że złośliwość mojego organizmu bo chciałam hormony zbadać 🙈😂😂.

Załączniki

• Screenshot_20221124_101354_org.iggymedia.periodtracker_edit_214825588044301.jpg
    Screenshot_20221124_101354_org.iggymedia.periodtracker_edit_214825588044301.jpg
    122,7 KB · Wyświetleń: 41
Wczoraj już mało co plamiłam , dziś też tak słabiutko, więc coś dziwnego. Pójdę do gina po okresie już przebadać. Cytologia mi przyszła jest okej. Zastanawia mnie czy ta owulacja, że przyszła i organizm tak zreagował, nie mam pojęcia, dziwne. Trwa to dokładnie od 7 dni, 3 dni brązowe, później bardziej żywa krew, potem to już taka jakby śluz delikatnie zabarwiony.
Nie ogarniam 🤷‍♀️. Dziś 42dc🙈. A druga wersja, że złośliwość mojego organizmu bo chciałam hormony zbadać 🙈😂😂.
też miałam podobne wariactwo 🤦🏻‍♀️

Pewnie głupie pytanie ale co to za aplikacja? Też muszę zacząć porządnie mierzyć temperaturę bo robiłam tylko testy owulacyjne ale jak się okazało że moje TSH to 9.3 to może nawet nie miałam owulacji 😭

A może to już był Twój okres ?

też miałam podobne wariactwo 🤦🏻‍♀️

Pewnie głupie pytanie ale co to za aplikacja? Też muszę zacząć porządnie mierzyć temperaturę bo robiłam tylko testy owulacyjne ale jak się okazało że moje TSH to 9.3 to może nawet nie miałam owulacji 😭
głowa do góry, tsh zbijesz i będzie okej. Tak naprawdę, jeśli tylko tsh a reszta okej i owulację są to oczywiście szanse są na ciążę, bo mam taką w otoczeniu, w ciąży ładnie pilnowali, jest z tego zdrowy dzieciaczek.

reklama
A może to już był Twój okres ?
No to Ci powiem, że dziwne by to było na okres🤷‍♀️, ale też już przez myśl mi przechodziło, ale takiego skapego okresu jeszcze nigdy nie miałam, a po za tym temp.dopiero teraz spada 🤷‍♀️, jestem trocha głupia. Czekam do końca tygodnia i ewentualnie na przyszły tydzień przejdę się do ginekologa na usg żeby sprawdzić co się dzieje 🤷‍♀️

Do góry