Calineczka92
Fanka BB :)
ja już czekam az się rozkręci mi ten okrestak jest![]()
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już czekam az się rozkręci mi ten okrestak jest![]()
U Ciebie te plamienia to chyba już z tydzień trwająja już czekam az się rozkręci mi ten okres, jedna apk pokazuje jutro, a flo pokazuje za 2 dni, jestem ciekawa czy tak przyjdzie czy coś się poprzestawiało
. Temp.na razie delikatnie w dół, więc może faktycznie powoli się rozkręca.
Wczoraj już mało co plamiłam , dziś też tak słabiutko, więc coś dziwnego. Pójdę do gina po okresie już przebadać. Cytologia mi przyszła jest okej. Zastanawia mnie czy ta owulacja, że przyszła i organizm tak zreagował, nie mam pojęcia, dziwne. Trwa to dokładnie od 7 dni, 3 dni brązowe, później bardziej żywa krew, potem to już taka jakby śluz delikatnie zabarwiony.U Ciebie te plamienia to chyba już z tydzień trwają![]()
też miałam podobne wariactwoWczoraj już mało co plamiłam , dziś też tak słabiutko, więc coś dziwnego. Pójdę do gina po okresie już przebadać. Cytologia mi przyszła jest okej. Zastanawia mnie czy ta owulacja, że przyszła i organizm tak zreagował, nie mam pojęcia, dziwne. Trwa to dokładnie od 7 dni, 3 dni brązowe, później bardziej żywa krew, potem to już taka jakby śluz delikatnie zabarwiony.
Nie ogarniam. Dziś 42dc
. A druga wersja, że złośliwość mojego organizmu bo chciałam hormony zbadać
.
flo, dziewczyny mi poleciły.też miałam podobne wariactwo
Pewnie głupie pytanie ale co to za aplikacja? Też muszę zacząć porządnie mierzyć temperaturę bo robiłam tylko testy owulacyjne ale jak się okazało że moje TSH to 9.3 to może nawet nie miałam owulacji![]()
A może to już był Twój okres ?Wczoraj już mało co plamiłam , dziś też tak słabiutko, więc coś dziwnego. Pójdę do gina po okresie już przebadać. Cytologia mi przyszła jest okej. Zastanawia mnie czy ta owulacja, że przyszła i organizm tak zreagował, nie mam pojęcia, dziwne. Trwa to dokładnie od 7 dni, 3 dni brązowe, później bardziej żywa krew, potem to już taka jakby śluz delikatnie zabarwiony.
Nie ogarniam. Dziś 42dc
. A druga wersja, że złośliwość mojego organizmu bo chciałam hormony zbadać
.
Ja też mam Flow. Widzialam że dziewczyny też Premom używająflo, dziewczyny mi poleciły.
głowa do góry, tsh zbijesz i będzie okej. Tak naprawdę, jeśli tylko tsh a reszta okej i owulację są to oczywiście szanse są na ciążę, bo mam taką w otoczeniu, w ciąży ładnie pilnowali, jest z tego zdrowy dzieciaczek.też miałam podobne wariactwo
Pewnie głupie pytanie ale co to za aplikacja? Też muszę zacząć porządnie mierzyć temperaturę bo robiłam tylko testy owulacyjne ale jak się okazało że moje TSH to 9.3 to może nawet nie miałam owulacji![]()
Premomteż miałam podobne wariactwo
No to Ci powiem, że dziwne by to było na okresA może to już był Twój okres ?