Emka24@
Fanka BB :)
To nie lepiej poczekać już do rana, bo ja 4 godziny bez sikania nie da radyCoś tam się przebija. Dawaj nam wieczorem kolejny, albo idź na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie lepiej poczekać już do rana, bo ja 4 godziny bez sikania nie da radyCoś tam się przebija. Dawaj nam wieczorem kolejny, albo idź na betę
wieczorem wzrośnie Ci poziom, więc kreska powinna być mocniejsza.To nie lepiej poczekać już do rana, bo ja 4 godziny bez sikania nie da rady
Dobrze, ze kupiłam zapas na Shopeewieczorem wzrośnie Ci poziom, więc kreska powinna być mocniejsza.
Tyle samo co u mnie . Tez coś widzęDziewczyny czy tez tu coś widzicie? Wiem, że nie powinno się otwierać ale przy zamkniętym chujo*wo światło pada i nie idzie zrobić zdjęcia :/
no także daj chociaż na czyjśe popatrzeć mi 2 kreskiDobrze, ze kupiłam zapas na Shopee
Jest jakiś cień, tylko coś szarawy, robiłaś zdjęcie jakoś niedługo po zrobieniu testu?Dziewczyny czy tez tu coś widzicie? Wiem, że nie powinno się otwierać ale przy zamkniętym chujo*wo światło pada i nie idzie zrobić zdjęcia :/
Tak mega delikatnie coś tam jakby przebijało, tylko jakoś szarawo to widzę. Powtórzyłabym wieczorem.Dziewczyny czy tez tu coś widzicie? Wiem, że nie powinno się otwierać ale przy zamkniętym chujo*wo światło pada i nie idzie zrobić zdjęcia :/
Popieram! Jak jak mam moment w miesiącu ze nie robie ani ciazowych ani owulakow to czegos mi brakuje. I nie tylko mi, bo mojemu kotu pasków do zabawy też xD czasem mi go szkoda i daje mu takiego suchego, je zrobionego xDJa oczywiście głupia nie wytrzymałam i zrobiłam test a jestem 9dpo. Łudzę się, ze widziałam cień cienia ale nie sadze. Jutro zrobie z porannego moczu to może coś wyjdzie . Po ostatnim biochemie obiecałam sobie, ze będę czekać. A te testy to gorsze uzależnieni niż fajki