G
guest-1715015400
Gość
brałam 6 lat i w czerwcu już przestałam brać tego rokua ile czasu brałaś i ile jesteś po odstawieniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brałam 6 lat i w czerwcu już przestałam brać tego rokua ile czasu brałaś i ile jesteś po odstawieniu?
dobrze wiedzieć,czyli ból piersi jest randomowy ? Nawet jeśli co miesiąc występuje przeważnie w tym samym czasie?
A no to wszystko też się stabilizuje, ja też długo brałam i jak odstawiłam to miałam wahania nastrojów, źle gdzieś tam znosiłam przez chwilę, potem wręcz marzyłam wrócić do nich haha, ale fakt, że w intesywnym to okresie zrobiłam, ale z mce na mce jest lepiej, bardziej się poznaje ciało, inaczej funkcjonuje i z drugiej strony człowiek też przestaje się doszukiwać pewnych rzeczybrałam 6 lat i w czerwcu już przestałam brać tego roku
Możesz się śmiało bzykać!W sumie mam głupie pytanie: czy jak mam w pt o 18:00 usg, to mogę jeszcze w pt rano wykorzystać męża? Bo dopóki nie usłyszę, że owu już była, to mam zamiar bzykac jak szalona. Wstydu nie mam, więc nie mam problemu z tym, że to będzie jakoś widoczne przy badaniu, ale tu mnie wiele rzeczy zaskoczyło, więc wolę się upewnic: nie ma przeciwwskazań? Nie wiem, żywe jeszcze plemniki nie zakłócą sygnału usg? Obraz nie będzie śnieżył?
W sumie mam głupie pytanie: czy jak mam w pt o 18:00 usg, to mogę jeszcze w pt rano wykorzystać męża? Bo dopóki nie usłyszę, że owu już była, to mam zamiar bzykac jak szalona. Wstydu nie mam, więc nie mam problemu z tym, że to będzie jakoś widoczne przy badaniu, ale tu mnie wiele rzeczy zaskoczyło, więc wolę się upewnic: nie ma przeciwwskazań? Nie wiem, żywe jeszcze plemniki nie zakłócą sygnału usg? Obraz nie będzie śnieżył?
HahahaTeraz sobie wyobrażam plemniki tanczace w kółeczku macarene na zdjeciu usg. Ja prdl
Obraz nie będzie śnieżyłW sumie mam głupie pytanie: czy jak mam w pt o 18:00 usg, to mogę jeszcze w pt rano wykorzystać męża? Bo dopóki nie usłyszę, że owu już była, to mam zamiar bzykac jak szalona. Wstydu nie mam, więc nie mam problemu z tym, że to będzie jakoś widoczne przy badaniu, ale tu mnie wiele rzeczy zaskoczyło, więc wolę się upewnic: nie ma przeciwwskazań? Nie wiem, żywe jeszcze plemniki nie zakłócą sygnału usg? Obraz nie będzie śnieżył?
mam nadzieje ze u mnie z czasem będzie tylko lepiej bo czasem to ciężko poznać samą siebie przez te humorkiA no to wszystko też się stabilizuje, ja też długo brałam i jak odstawiłam to miałam wahania nastrojów, źle gdzieś tam znosiłam przez chwilę, potem wręcz marzyłam wrócić do nich haha, ale fakt, że w intesywnym to okresie zrobiłam, ale z mce na mce jest lepiej, bardziej się poznaje ciało, inaczej funkcjonuje i z drugiej strony człowiek też przestaje się doszukiwać pewnych rzeczy