reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
dobrze wiedzieć,czyli ból piersi jest randomowy ? Nawet jeśli co miesiąc występuje przeważnie w tym samym czasie?

Jeśli jesteś na antykoncepcji to nie masz owulacji, nie ma zmian fazy cyklu i nie ma charakterystycznych dla tych faz zmian hormonalnych. Zatem jeśli ten ból pojawia się niezależnie od tego czy owulacja jest czy nie to niewiele ma on wspólnego z płodnością 😁

brałam 6 lat i w czerwcu już przestałam brać tego roku
A no to wszystko też się stabilizuje, ja też długo brałam i jak odstawiłam to miałam wahania nastrojów, źle gdzieś tam znosiłam przez chwilę, potem wręcz marzyłam wrócić do nich haha, ale fakt, że w intesywnym to okresie zrobiłam, ale z mce na mce jest lepiej, bardziej się poznaje ciało, inaczej funkcjonuje i z drugiej strony człowiek też przestaje się doszukiwać pewnych rzeczy 😂🤷‍♀️

W sumie mam głupie pytanie: czy jak mam w pt o 18:00 usg, to mogę jeszcze w pt rano wykorzystać męża? Bo dopóki nie usłyszę, że owu już była, to mam zamiar bzykac jak szalona. Wstydu nie mam, więc nie mam problemu z tym, że to będzie jakoś widoczne przy badaniu, ale tu mnie wiele rzeczy zaskoczyło, więc wolę się upewnic: nie ma przeciwwskazań? Nie wiem, żywe jeszcze plemniki nie zakłócą sygnału usg? Obraz nie będzie śnieżył? 😅🤡

W sumie mam głupie pytanie: czy jak mam w pt o 18:00 usg, to mogę jeszcze w pt rano wykorzystać męża? Bo dopóki nie usłyszę, że owu już była, to mam zamiar bzykac jak szalona. Wstydu nie mam, więc nie mam problemu z tym, że to będzie jakoś widoczne przy badaniu, ale tu mnie wiele rzeczy zaskoczyło, więc wolę się upewnic: nie ma przeciwwskazań? Nie wiem, żywe jeszcze plemniki nie zakłócą sygnału usg? Obraz nie będzie śnieżył? 😅🤡
Możesz się śmiało bzykać!

Na zdrowie

Obraz nie będzie śnieżył 🤣🤣🤣
Leję xD

reklama
A no to wszystko też się stabilizuje, ja też długo brałam i jak odstawiłam to miałam wahania nastrojów, źle gdzieś tam znosiłam przez chwilę, potem wręcz marzyłam wrócić do nich haha, ale fakt, że w intesywnym to okresie zrobiłam, ale z mce na mce jest lepiej, bardziej się poznaje ciało, inaczej funkcjonuje i z drugiej strony człowiek też przestaje się doszukiwać pewnych rzeczy 😂🤷‍♀️
mam nadzieje ze u mnie z czasem będzie tylko lepiej 😜 bo czasem to ciężko poznać samą siebie przez te humorki 😂

Do góry