reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

W sumie mam głupie pytanie: czy jak mam w pt o 18:00 usg, to mogę jeszcze w pt rano wykorzystać męża? Bo dopóki nie usłyszę, że owu już była, to mam zamiar bzykac jak szalona. Wstydu nie mam, więc nie mam problemu z tym, że to będzie jakoś widoczne przy badaniu, ale tu mnie wiele rzeczy zaskoczyło, więc wolę się upewnic: nie ma przeciwwskazań? Nie wiem, żywe jeszcze plemniki nie zakłócą sygnału usg? Obraz nie będzie śnieżył? 😅🤡
Przy powiększeniu na USG będą machały radośnie ogonkami🤣🤣🤣

reklama
mam nadzieje ze u mnie z czasem będzie tylko lepiej 😜 bo czasem to ciężko poznać samą siebie przez te humorki 😂
Będzie, będzie wiem o czym mówisz ❤️. Tym bardziej, że ja pracuje z ludźmi i bardzo czekałam, aż będzie lepiej bo jednak często mam podniesione ciśnienie 😂, a muszę zachować profesjonalizm 😂, więc było uśmiech co tam, a w środku bosze przecież ja to zaraz Cię uduszę 😂😂😂 z czasem mijało, było lepiej, nadal czasami zachowania są, bo wiadomo hormony szaleją sobie😂, ale nie ma źle 😂.

Dziś dla starego przyszły mi witaminy 🥰, więc teraz tym bardziej czekam na nowy cykl haha...
Ps. Tak wiem, efekt będzie po 3mce brania pewnie realny 😂🤷‍♀️.
A po nowym roku i tak idzie na badania styczeń albo luty, jak trochę się gorący okres mu uspokoi 😁. A witaminy już nie zaszkodzi brać 😁.

Matko dziewczyny was nadgonić to masakra 😁 nie było człowieka jakieś 24h a tu tyle stron na kreskach i staraczkach 😁
Przyznaje się bez bicia, za namową męża wczoraj siknęłam na test aby sprawdzic czy jeszcze jest zastrzyk (wczoraj 11 dzień od ovitrelle) - biały niczym śnieg 😅 wiec doszliśmy do wniosku, że będziemy od jutra testować bo będzie to 12 dpo :) trzymajcie kciuki 🤞❤️

reklama
Do góry