reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

W sumie mam głupie pytanie: czy jak mam w pt o 18:00 usg, to mogę jeszcze w pt rano wykorzystać męża? Bo dopóki nie usłyszę, że owu już była, to mam zamiar bzykac jak szalona. Wstydu nie mam, więc nie mam problemu z tym, że to będzie jakoś widoczne przy badaniu, ale tu mnie wiele rzeczy zaskoczyło, więc wolę się upewnic: nie ma przeciwwskazań? Nie wiem, żywe jeszcze plemniki nie zakłócą sygnału usg? Obraz nie będzie śnieżył? 😅🤡
Przy powiększeniu na USG będą machały radośnie ogonkami🤣🤣🤣

reklama
mam nadzieje ze u mnie z czasem będzie tylko lepiej 😜 bo czasem to ciężko poznać samą siebie przez te humorki 😂
Będzie, będzie wiem o czym mówisz ❤️. Tym bardziej, że ja pracuje z ludźmi i bardzo czekałam, aż będzie lepiej bo jednak często mam podniesione ciśnienie 😂, a muszę zachować profesjonalizm 😂, więc było uśmiech co tam, a w środku bosze przecież ja to zaraz Cię uduszę 😂😂😂 z czasem mijało, było lepiej, nadal czasami zachowania są, bo wiadomo hormony szaleją sobie😂, ale nie ma źle 😂.

Dziś dla starego przyszły mi witaminy 🥰, więc teraz tym bardziej czekam na nowy cykl haha...
Ps. Tak wiem, efekt będzie po 3mce brania pewnie realny 😂🤷‍♀️.
A po nowym roku i tak idzie na badania styczeń albo luty, jak trochę się gorący okres mu uspokoi 😁. A witaminy już nie zaszkodzi brać 😁.

Matko dziewczyny was nadgonić to masakra 😁 nie było człowieka jakieś 24h a tu tyle stron na kreskach i staraczkach 😁
Przyznaje się bez bicia, za namową męża wczoraj siknęłam na test aby sprawdzic czy jeszcze jest zastrzyk (wczoraj 11 dzień od ovitrelle) - biały niczym śnieg 😅 wiec doszliśmy do wniosku, że będziemy od jutra testować bo będzie to 12 dpo :) trzymajcie kciuki 🤞❤️

reklama
Do góry