Brownie1992
Moderator
Trzymam kciuki za II kreskiTeoretycznie mam „objaw” identyczny jak w pierwszej ciąży (grudzien 2020, w aplikacji flo zapisuje zawsze nastrój itp) więc mam dobre przeczucia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za II kreskiTeoretycznie mam „objaw” identyczny jak w pierwszej ciąży (grudzien 2020, w aplikacji flo zapisuje zawsze nastrój itp) więc mam dobre przeczucia
Muszę napisać, że mało kresek to zadziałaTrzymam kciuki za II kreski
No to jeśli masz mutacje to badanie kwasu foliowego nie ma żadnej wartości bo przy tej mutacji nic to nie wnosi. Dlatego po prostu suplementuje się metylowane formy i ju
Też tego nie ogarniam Dziś jak już po fakcie, to bez focha. No i ogarnij tu faceta widocznie tak miało być... eh a pierwszy raz po stracie naprawdę poczułam że mam owulkę i zrobiłam test i taka niespodzianka że jest, bo się już bałam że przy tych rozregulowanych cyklach to lipaAh Ci Panowie tacy delikatni, jeszcze foch w nieodpowiednim momencie
rozumiem CięTeż tego nie ogarniam Dziś jak już po fakcie, to bez focha. No i ogarnij tu faceta widocznie tak miało być... eh a pierwszy raz po stracie naprawdę poczułam że mam owulkę i zrobiłam test i taka niespodzianka że jest, bo się już bałam że przy tych rozregulowanych cyklach to lipa
Zdradz jakiTeoretycznie mam „objaw” identyczny jak w pierwszej ciąży (grudzien 2020, w aplikacji flo zapisuje zawsze nastrój itp) więc mam dobre przeczucia
Zdradz jaki
Nie mozesz kasować edytowac za to tak.kurczę coś mi się z postami dzieje, bo dziwnie się dodały sorki jak coś namieszałam ale idzie tutaj kasować czy ja ślepa jestem?
jutro rano jak coś będzie na teście to dam znac wtedy utwierdze się w przekonaniu, na razie to tylko spostrzeżenieZdradz jaki