reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
to ja mam te same - "prawdopodobnie" w ciagu 24-36h. To jak robione o 7 (tylko nie można z pierwszego porannego), to te widełki przypadają na do ok. 19 dnia 22.11
No to u mnie jak "w mordę strzelił" na wieczór zlapały mnie bóle podbrzusza, czułam prawy jajnik, piersi stały się wrazliwsze i od początku dnia czułam jakbym "podsikiwała" we wkladkę, miałam takie odczucie mokrosci. Wszystko się zgadza.
Pytanie teraz tylko jedno - czy plemniki z niedzieli dadzą radę.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Cierpliwie czekam przynajmniej do 30.11 i obserwuje, co mi temperatura zasugeruje. Super, ze we dwie jestesmy w tym samym momencie - będziemy mogły sobie obserwować własne wykresy.

Dziewczyny czy podczas okresu też potrafi Was tak mocno jajnik boleć? Bo mnie dziś tak pobolewa, kuje, nigdy tak nie miałam 🤷‍♀️, jedynie podle się czuje co jest normalne 😂.
Ja mam raczej typowy bol miesiączkowy, calego podbrzusza, i zawsze uczucie jakby ktoś mi łapał za jajniki i ciagnąl jak krowie wymiona, zeby wycisnąć z nich nie mleko a krew 😁😂🤣🤣🤪

reklama
Do góry