reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
no właśnie się zastanawiam jak to jest, bo obie z @black_angel zaliczyłyśmy spadek temperatury w dniu pierwszego pozytywnego testu owu. Ale jej kolejnego dnia jeszcze spadła temperatura, a mi z kolei wzrosła. Nie ogarneeeeeeee tego.

@black_angel, a o której robiłaś ten pierwszy pozytywny i wg instrukcji ile h po teście powinna być owu?

Nie wiem który dzień. Natomiast wczoraj miałam termin okresu.
Nauczona doświadczeniem oglądania cieni i duchów wkręcam sobie że kreska jest za cienka 🙄
Może uda mi sie jutro wyskoczyć na badanie, a bete i progesteron mogę zrobić w dowolnej porze dnia, czy tylko rano?
O dowolnej porze, po prostu zrób raz i przyrost.👍👍

Ładnie, ale tak czułam i tak się cieszę, bo ta owulacja wrocila, więc starania nabrały wreszcie jakiś sens, mierzenie pomału coś mnie uczy dodatkowo, więc nie teraz to może grudzień 😁.
Wiesz mamy podobne odczucia, bo ja po cyklu bezowulacyjnym, z jednym jajnikiem i jednym jajowodem cieszę się, że ta owulacja jest obecnie kedna po drugiej, a nie co drugi miesiąc.

no właśnie się zastanawiam jak to jest, bo obie z @black_angel zaliczyłyśmy spadek temperatury w dniu pierwszego pozytywnego testu owu. Ale jej kolejnego dnia jeszcze spadła temperatura, a mi z kolei wzrosła. Nie ogarneeeeeeee tego.

@black_angel, a o której robiłaś ten pierwszy pozytywny i wg instrukcji ile h po teście powinna być owu?
Około 7 rano pik 21.11
Wyrzucilam instrukcje to laboratorium domowe, moze któraś z dziewczyn akurat ma te instrukcje 😁😁😁

Dziewczyny aktualizuje u mnie sytuację, temperatura nie oszukuje, idzie 🩸. Ale nowy cykl nowe możliwości 🥰🥰. Dziś 41 cykl, czekam az mi się tak w pełni normalny okres rozkręci bo chciałbym te badania z hormonów wreszcie zrobić 😂, a muszę jakoś się wyrwać z pracy, albo przed pracą, ciężko, ale nie chcialabym zwlekać😂. Dobrze, że od 1-5dc można 😂.
@Lady With Cats to czekamy na grudzień, będzie piękny!
@LadyCaro czy Ty w grudniu wracasz do starań, możesz? (wybacz bo wiem, że jesteś histero, ale nie pamiętam na czym stanęło)
Jesli ustapi pohisterowe krwawienie to moge wracać :) zobaczymy, dziś 6dc, no jest troche tej krwi ale do plodnych jeszcze czas :)

reklama
Do góry