reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
no właśnie się zastanawiam jak to jest, bo obie z @black_angel zaliczyłyśmy spadek temperatury w dniu pierwszego pozytywnego testu owu. Ale jej kolejnego dnia jeszcze spadła temperatura, a mi z kolei wzrosła. Nie ogarneeeeeeee tego.

@black_angel, a o której robiłaś ten pierwszy pozytywny i wg instrukcji ile h po teście powinna być owu?

Nie wiem który dzień. Natomiast wczoraj miałam termin okresu.
Nauczona doświadczeniem oglądania cieni i duchów wkręcam sobie że kreska jest za cienka 🙄
Może uda mi sie jutro wyskoczyć na badanie, a bete i progesteron mogę zrobić w dowolnej porze dnia, czy tylko rano?
O dowolnej porze, po prostu zrób raz i przyrost.👍👍

Ładnie, ale tak czułam i tak się cieszę, bo ta owulacja wrocila, więc starania nabrały wreszcie jakiś sens, mierzenie pomału coś mnie uczy dodatkowo, więc nie teraz to może grudzień 😁.
Wiesz mamy podobne odczucia, bo ja po cyklu bezowulacyjnym, z jednym jajnikiem i jednym jajowodem cieszę się, że ta owulacja jest obecnie kedna po drugiej, a nie co drugi miesiąc.

no właśnie się zastanawiam jak to jest, bo obie z @black_angel zaliczyłyśmy spadek temperatury w dniu pierwszego pozytywnego testu owu. Ale jej kolejnego dnia jeszcze spadła temperatura, a mi z kolei wzrosła. Nie ogarneeeeeeee tego.

@black_angel, a o której robiłaś ten pierwszy pozytywny i wg instrukcji ile h po teście powinna być owu?
Około 7 rano pik 21.11
Wyrzucilam instrukcje to laboratorium domowe, moze któraś z dziewczyn akurat ma te instrukcje 😁😁😁

Dziewczyny aktualizuje u mnie sytuację, temperatura nie oszukuje, idzie 🩸. Ale nowy cykl nowe możliwości 🥰🥰. Dziś 41 cykl, czekam az mi się tak w pełni normalny okres rozkręci bo chciałbym te badania z hormonów wreszcie zrobić 😂, a muszę jakoś się wyrwać z pracy, albo przed pracą, ciężko, ale nie chcialabym zwlekać😂. Dobrze, że od 1-5dc można 😂.
@Lady With Cats to czekamy na grudzień, będzie piękny!
@LadyCaro czy Ty w grudniu wracasz do starań, możesz? (wybacz bo wiem, że jesteś histero, ale nie pamiętam na czym stanęło)
Jesli ustapi pohisterowe krwawienie to moge wracać :) zobaczymy, dziś 6dc, no jest troche tej krwi ale do plodnych jeszcze czas :)

reklama
Do góry