reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
U mnie też mówili, że "może przez endometriozę" dzieją się u mnie dziwne rzeczy. Wyszedł zupełnie inny problem. Ich "może" to sobie można wsadzić między książki;). Histeroskopowo usuwają zrosty(koleżanka nasza z forum jest właśnie po takim zabiegu), endometriozę też. Chyba, że jest rozsiana poza macicę to wtedy musi być laparoskopia.
U mnie lekarz poruszał głowicą i stwierdził, że jeden jajnik nieruchomy (jego zdaniem może być przyrośnięty do macicy) a drugi jajnik o ograniczonej ruchomości.
Nie twierdzę, że się myli, bo tego nie wiem, ale naprawdę to jest coś takiego, czego siedmiu wcześniejszych lekarzy nie było w stanie stwierdzić? Jeśli tak, to tracę wiarę w lekarzy totalnie.
I jak zapytałam jak te zrosty się diagnozuje, to stwierdził, że wlansie to zrobił i teraz zrobić laparoskopię w celu stwierdzenia czy przez te zrosty jajowody są niedrożne.

U mnie lekarz poruszał głowicą i stwierdził, że jeden jajnik nieruchomy (jego zdaniem może być przyrośnięty do macicy) a drugi jajnik o ograniczonej ruchomości.
Nie twierdzę, że się myli, bo tego nie wiem, ale naprawdę to jest coś takiego, czego siedmiu wcześniejszych lekarzy nie było w stanie stwierdzić? Jeśli tak, to tracę wiarę w lekarzy totalnie.
I jak zapytałam jak te zrosty się diagnozuje, to stwierdził, że wlansie to zrobił i teraz zrobić laparoskopię w celu stwierdzenia czy przez te zrosty jajowody są niedrożne.
Ciężko powiedzieć, ale nic mnie nie zdziwi już 🤷‍♀️

Dziewczyny czy podczas okresu też potrafi Was tak mocno jajnik boleć? Bo mnie dziś tak pobolewa, kuje, nigdy tak nie miałam 🤷‍♀️, jedynie podle się czuje co jest normalne 😂.

reklama
Do góry