reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

A jestem ciekawa o jakieś najpóźniejsze kresce słyszeliście, ale już po świadomej owulacji, bo to, że ktoś miał dopiero14dpo itd. ale gdyba tylko o owu bo aplikacja mu powiedziała to sądzę, że to owulacja inaczej np.była 🤷‍♀️. A jestem ciekawa jak skrajne są wahania u różnych kobiet 😂. Bo widzę, że część 8dpo i 10dpo, czy kwestia, że u każdego poprostu inaczej ta beta rośnie 🤷‍♀️ czy jest jeszcze jakiś inny czynnik o którym nie mam pojęcia? Bo tak w sumie jestem ciekawa, bo u mnie koleżanka się zarzekała, że ona wie kiedy miała i jej w okresie nie wyszło, dopiero tydzień po i że 10dpo może nie wyjść 🤷‍♀️, więc no jestem ciekawa opinii świadomych testujących 😂

Za zagnieżdżenie o najmniejszym ryzyku poronienia uznaje się te pomiędzy 6 a 9 dniem od owulacji. Zakładając wnikliwość naszych oczu i czułość obecnych na rynku testów to ja oczekuję kreski najpóźniej 10 dpo i jeśli jej nie ma odstawiam leki

reklama
Za zagnieżdżenie o najmniejszym ryzyku poronienia uznaje się te pomiędzy 6 a 9 dniem od owulacji. Zakładając wnikliwość naszych oczu i czułość obecnych na rynku testów to ja oczekuję kreski najpóźniej 10 dpo i jeśli jej nie ma odstawiam leki
Jak zwykle precyzyjna odpowiedź 😁 dziękuję ❤️

A jestem ciekawa o jakieś najpóźniejsze kresce słyszeliście, ale już po świadomej owulacji, bo to, że ktoś miał dopiero14dpo itd. ale gdyba tylko o owu bo aplikacja mu powiedziała to sądzę, że to owulacja inaczej np.była 🤷‍♀️. A jestem ciekawa jak skrajne są wahania u różnych kobiet 😂. Bo widzę, że część 8dpo i 10dpo, czy kwestia, że u każdego poprostu inaczej ta beta rośnie 🤷‍♀️ czy jest jeszcze jakiś inny czynnik o którym nie mam pojęcia? Bo tak w sumie jestem ciekawa, bo u mnie koleżanka się zarzekała, że ona wie kiedy miała i jej w okresie nie wyszło, dopiero tydzień po i że 10dpo może nie wyjść 🤷‍♀️, więc no jestem ciekawa opinii świadomych testujących 😂
Zależy od tego kiedy zarodek dotrze do macicy i jak czuły masz test ;-). Jak się robi betę z krwi i ona 10dpo wynosi 0 to już chyba tylko cud mógłby to uratować.

reklama
Do góry