LadyCaro
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eksperci się wypowiedzą lepiej ale wg mnie chyba ciekawa temperatura coo czy nie ma na co liczyć?Temperatura w górze, ale już zatestuje tak jak jestem przepisana na 25.11 , na razie spokojnie sobie czekam , akurat 1 test czeka, dopiero będę zamawiać . Bo zazwyczaj mi testy niepotrzebne były bo okres szybciej przychodził, a po za tym owu nie było, więc dopiero zapas trzeba zrobić .
Temperatura fakt w górze, ale żeby myśleć o temp.pod kontekstem ciąży to 16 pomiarów musi być, na razie 10,a też może być, że dziś tak wrosła żeby jutro spaść, bo z tego co wiem przed okresem też tak może skoczyć, dobrze się naumiałam @ZazuuEksperci się wypowiedzą lepiej ale wg mnie chyba ciekawa temperatura coo czy nie ma na co liczyć?
Od piku do owulacji bywa czasem nawet 72h. Jak za tydzień nie dostaniesz okresu to rzeczywiście można się tym bardziej zainteresować.Cześć ja mam pytanie, bo już głupieję. 6.11 PIK, później testy uytrzymywały się wysoko, ale nie było piku a 10.11 ewidentnie już zaczęły wychodzić bledsze. 14.11 robiłam progesteron około godziny 11 i wyszedł 9.60. Dzisiaj mamy 14 dpo okresu i objawów okresu nie ma testy białe.
I teraz pytanie, bo na internecie jest napisane, że faza lutealna trwa od 12-16 dni. U mnie to było 14 zazwyczaj czyli dziś i co robić jak nie dostanę okresu? Iść jutro na betę?
Czy jest możliwe żeby nmiesiączka nie przyszła w ciągu tych 12-16 dni po owulacji wcale lub się spóźniła, bo ja już zgłupiałam
Z góry dziękuję za pomoc <3
a to byłam w błędzie w takim razie bo na testach owulacyjnych jest info że od 24-36 h jest owulacjaOd piku do owulacji bywa czasem nawet 72h. Jak za tydzień nie dostaniesz okresu to rzeczywiście można się tym bardziej zainteresować.
Temperatura fakt w górze, ale żeby myśleć o temp.pod kontekstem ciąży to 16 pomiarów musi być, na razie 10,a też może być, że dziś tak wrosła żeby jutro spaść, bo z tego co wiem przed okresem też tak może skoczyć, dobrze się naumiałam @Zazuu
W najpóźniejszej wersji jesteś dziś 12 dni po, chyba, że ktoś mnie poprawi.Cześć ja mam pytanie, bo już głupieję. 6.11 PIK, później testy uytrzymywały się wysoko, ale nie było piku a 10.11 ewidentnie już zaczęły wychodzić bledsze. 14.11 robiłam progesteron około godziny 11 i wyszedł 9.60. Dzisiaj mamy 14 dpo okresu i objawów okresu nie ma testy białe.
I teraz pytanie, bo na internecie jest napisane, że faza lutealna trwa od 12-16 dni. U mnie to było 14 zazwyczaj czyli dziś i co robić jak nie dostanę okresu? Iść jutro na betę?
Czy jest możliwe żeby nmiesiączka nie przyszła w ciągu tych 12-16 dni po owulacji wcale lub się spóźniła, bo ja już zgłupiałam
Z góry dziękuję za pomoc <3
właśnie też nie wiem jak to z tą owulacją po Piku w jednych miejscach pisze, że 24-36 h po piku jest owu a w innych, że do 72 hW najpóźniejszej wersji jesteś dziś 12 dni po, chyba, że ktoś mnie poprawi.
kochana ja to już prawie po okresie