reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
reklama
A jestem ciekawa o jakieś najpóźniejsze kresce słyszeliście, ale już po świadomej owulacji, bo to, że ktoś miał dopiero14dpo itd. ale gdyba tylko o owu bo aplikacja mu powiedziała to sądzę, że to owulacja inaczej np.była 🤷‍♀️. A jestem ciekawa jak skrajne są wahania u różnych kobiet 😂. Bo widzę, że część 8dpo i 10dpo, czy kwestia, że u każdego poprostu inaczej ta beta rośnie 🤷‍♀️ czy jest jeszcze jakiś inny czynnik o którym nie mam pojęcia? Bo tak w sumie jestem ciekawa, bo u mnie koleżanka się zarzekała, że ona wie kiedy miała i jej w okresie nie wyszło, dopiero tydzień po i że 10dpo może nie wyjść 🤷‍♀️, więc no jestem ciekawa opinii świadomych testujących 😂

Do góry