Oo to jeszczcze jest szansaNo to testuj bo ja mam akurat 39dc a jestem około 10 dpo.
reklama
Bardziej pracaMoże pochłonęła ja radość czekamy na info
Bardzo się cieszymy, ale jakby to do nas nie dociera może dlatego, że (jak na razie) czuję się ok. Ale tak naprawdę powinnam dopiero testować i wg apki dziś 4t+2... nie wiem, pierwszy raz jestem w ciąży, a że trzymamy to w tajemnicy to nie mam kogo zapytać
Emka24@
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę, ze wszystko ok u Ciebie dawaj znać jutro jak wyniki!Bardziej praca
Bardzo się cieszymy, ale jakby to do nas nie dociera może dlatego, że (jak na razie) czuję się ok. Ale tak naprawdę powinnam dopiero testować i wg apki dziś 4t+2... nie wiem, pierwszy raz jestem w ciąży, a że trzymamy to w tajemnicy to nie mam kogo zapytać
Calineczka92
To kochana powodzenia i dawaj znać!Hej, miło, że pytacie... dziś miałam iść na betę, ale nie mam jak się wyrwać z pracy. Także od jutra biorę wolne i rano wyniki. Wizytę u gina mam 29.11 to będzie 5t+3 więc powinien coś zobaczyć
Czuję się bardzo ok, poza bólem piersi (czasem bolą bardziej, czasem prawie w ogóle, ale są większe i wyszły takie grubsze żyłki niebieskie). Czasem mnie też zemdli, ale jeszcze nie wymiotowałam.. na wadze mi zeszło ok 2kg ale to chyba dlatego że no stop biegam siku. Czasem poczuje taki skurcz w dole brzucha. Mam nadzieję, że tam w środku wszystko jest dobrze
Powiem wam, że mam okropny czas w pracy, spadło na mnie dwa razy więcej obowiązków... pojawiają się jakieś nerwy, sprawy na już, dlatego jutro idę do rodzinnego po zwolnienie. Nie mogę siedzieć w pracy po 10-12h i wysłuchiwać pretensji, denerwować się i nie mieć czasu zjeść śniadania.
Ihavehope
czyli teoretycznie mogę testować już w środę, bo zastrzyk się utrzymuje 10Za zagnieżdżenie o najmniejszym ryzyku poronienia uznaje się te pomiędzy 6 a 9 dniem od owulacji. Zakładając wnikliwość naszych oczu i czułość obecnych na rynku testów to ja oczekuję kreski najpóźniej 10 dpo i jeśli jej nie ma odstawiam leki
dni i w środę będę 11 dpo
Sylwanka89
Współczuje nerwówki w pracy . Lepiej jak mówisz iść na zwolnienie zdrowie najważniejsze ,a jak masz taki kociołek to dobrze to nie zapowiada .Hej, miło, że pytacie... dziś miałam iść na betę, ale nie mam jak się wyrwać z pracy. Także od jutra biorę wolne i rano wyniki. Wizytę u gina mam 29.11 to będzie 5t+3 więc powinien coś zobaczyć
Czuję się bardzo ok, poza bólem piersi (czasem bolą bardziej, czasem prawie w ogóle, ale są większe i wyszły takie grubsze żyłki niebieskie). Czasem mnie też zemdli, ale jeszcze nie wymiotowałam.. na wadze mi zeszło ok 2kg ale to chyba dlatego że no stop biegam siku. Czasem poczuje taki skurcz w dole brzucha. Mam nadzieję, że tam w środku wszystko jest dobrze
Powiem wam, że mam okropny czas w pracy, spadło na mnie dwa razy więcej obowiązków... pojawiają się jakieś nerwy, sprawy na już, dlatego jutro idę do rodzinnego po zwolnienie. Nie mogę siedzieć w pracy po 10-12h i wysłuchiwać pretensji, denerwować się i nie mieć czasu zjeść śniadania.
Zazuu
czyli teoretycznie mogę testować już w środę, bo zastrzyk się utrzymuje 10
dni i w środę będę 11 dpo
U mnie ovitrelle utrzymywało się do samiutkiego okresu czyli ponad 14 dni
Calineczka92
No jakaś szansa jest, ale bardziej nastawiam się na , tak realnie podchodząc. W piątek sprawdzę, chyba, że okres mnie wyprzedzi . Na razie dzięki @Zazuu ogarniam wykres z temp.dzięki temu zorientowałam się, że miałam owulację, zrobiłam proga i wyszło, więc jakby ciąży nie było to jest sukces po 6mce pojawiła się owulacja nareszcie i nie trzeba stymulacji, więc no tak naprawdę można powiedzieć zaczynam grę więc jak nie teraz, to może pod choinkę prezent zdążę zrobić chociaż zależy jak przyszły cykl się potoczy bo na razie rozbieżność 35-10 i teraz już 39 a pokazuje koniec na 43dcOo to jeszczcze jest szansa
Ada0701
Piona u mnie podobna sytuacjaHej dziewczynki! Jak się czujecie w ten zimny niedzielny poranek??
U mnie dzisiaj taka sytuacja
Oj zdjecie mi sie nie dodaloHej dziewczynki! Jak się czujecie w ten zimny niedzielny poranek??
U mnie dzisiaj taka sytuacja
Załączniki
reklama
Ihavehope
o nieeee a ja mam tylko 1 test w domu a nie chce kupować więcej bo drogie są xd ale planuje zrobić w piątek/sobote rano by w razie czego skoczyć szybko na betę bo w poniedziałek mam czas rano by zrobić powtórkę po 48hU mnie ovitrelle utrzymywało się do samiutkiego okresu czyli ponad 14 dni