reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Może pochłonęła ja radość 😂💕 czekamy na info 💕
Bardziej praca :D
Bardzo się cieszymy, ale jakby to do nas nie dociera :D może dlatego, że (jak na razie) czuję się ok. Ale tak naprawdę powinnam dopiero testować i wg apki dziś 4t+2... nie wiem, pierwszy raz jestem w ciąży, a że trzymamy to w tajemnicy to nie mam kogo zapytać :D

Bardziej praca :D
Bardzo się cieszymy, ale jakby to do nas nie dociera :D może dlatego, że (jak na razie) czuję się ok. Ale tak naprawdę powinnam dopiero testować i wg apki dziś 4t+2... nie wiem, pierwszy raz jestem w ciąży, a że trzymamy to w tajemnicy to nie mam kogo zapytać :D
Bardzo się cieszę, ze wszystko ok u Ciebie 💕💕 dawaj znać jutro jak wyniki!

Hej, miło, że pytacie... dziś miałam iść na betę, ale nie mam jak się wyrwać z pracy. Także od jutra biorę wolne i rano wyniki. Wizytę u gina mam 29.11 to będzie 5t+3 więc powinien coś zobaczyć :)
Czuję się bardzo ok, poza bólem piersi (czasem bolą bardziej, czasem prawie w ogóle, ale są większe i wyszły takie grubsze żyłki niebieskie). Czasem mnie też zemdli, ale jeszcze nie wymiotowałam.. na wadze mi zeszło ok 2kg ale to chyba dlatego że no stop biegam siku. Czasem poczuje taki skurcz w dole brzucha. Mam nadzieję, że tam w środku wszystko jest dobrze 🙏
Powiem wam, że mam okropny czas w pracy, spadło na mnie dwa razy więcej obowiązków... pojawiają się jakieś nerwy, sprawy na już, dlatego jutro idę do rodzinnego po zwolnienie. Nie mogę siedzieć w pracy po 10-12h i wysłuchiwać pretensji, denerwować się i nie mieć czasu zjeść śniadania. :(
To kochana powodzenia i dawaj znać!

Za zagnieżdżenie o najmniejszym ryzyku poronienia uznaje się te pomiędzy 6 a 9 dniem od owulacji. Zakładając wnikliwość naszych oczu i czułość obecnych na rynku testów to ja oczekuję kreski najpóźniej 10 dpo i jeśli jej nie ma odstawiam leki
czyli teoretycznie mogę testować już w środę, bo zastrzyk się utrzymuje 10
dni i w środę będę 11 dpo

Hej, miło, że pytacie... dziś miałam iść na betę, ale nie mam jak się wyrwać z pracy. Także od jutra biorę wolne i rano wyniki. Wizytę u gina mam 29.11 to będzie 5t+3 więc powinien coś zobaczyć :)
Czuję się bardzo ok, poza bólem piersi (czasem bolą bardziej, czasem prawie w ogóle, ale są większe i wyszły takie grubsze żyłki niebieskie). Czasem mnie też zemdli, ale jeszcze nie wymiotowałam.. na wadze mi zeszło ok 2kg ale to chyba dlatego że no stop biegam siku. Czasem poczuje taki skurcz w dole brzucha. Mam nadzieję, że tam w środku wszystko jest dobrze 🙏
Powiem wam, że mam okropny czas w pracy, spadło na mnie dwa razy więcej obowiązków... pojawiają się jakieś nerwy, sprawy na już, dlatego jutro idę do rodzinnego po zwolnienie. Nie mogę siedzieć w pracy po 10-12h i wysłuchiwać pretensji, denerwować się i nie mieć czasu zjeść śniadania. :(
Współczuje nerwówki w pracy . Lepiej jak mówisz iść na zwolnienie zdrowie najważniejsze ,a jak masz taki kociołek to dobrze to nie zapowiada .

Oo to jeszczcze jest szansa 🙊
No jakaś szansa jest, ale bardziej nastawiam się na 🩸, tak realnie podchodząc. W piątek sprawdzę, chyba, że okres mnie wyprzedzi 😂. Na razie dzięki @Zazuu ogarniam wykres z temp.dzięki temu zorientowałam się, że miałam owulację, zrobiłam proga i wyszło, więc jakby ciąży nie było to jest sukces po 6mce pojawiła się owulacja nareszcie i nie trzeba stymulacji, więc no tak naprawdę można powiedzieć zaczynam grę 😂😂🥰 więc jak nie teraz, to może pod choinkę prezent zdążę zrobić 😂 chociaż zależy jak przyszły cykl się potoczy bo na razie rozbieżność 35-10 i teraz już 39 a pokazuje koniec na 43dc😂😂🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20221120-172902_Messenger.jpg
    Screenshot_20221120-172902_Messenger.jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry