Calineczka92
Fanka BB :)
A ile dpo?Dziewczyny.. test robiłam w sobotę, wyszedł negatywny, miesiączki dalej brak.. jak myślicie czekać na okres czy jeszcze raz zrobić test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile dpo?Dziewczyny.. test robiłam w sobotę, wyszedł negatywny, miesiączki dalej brak.. jak myślicie czekać na okres czy jeszcze raz zrobić test?
Ale wyszlo nawet lepiejMiało być napisane biały
Ciężko stwierdzićA ile dpo?
Nie znam tej Strony, zawsze zamawiam z AllegroJestem ciekawa kiedy moje testy przyjdą mam nadzieje ze do 30stego się wyrobią,co chociaż sprawdzę sobie dla rozrywki zamawiała któraś z was testy ciążowe z strony aptekadziecka za granice ? Chociaż mniej więcej żebym mogła wiedzieć ci liczyć na nie do tego 30stego
No to testuj bo ja mam akurat 39dc a jestem około 10 dpo.Ciężko stwierdzić
Oj nie znam, ja tylko na shopee zamawiam, dziś do mówiłam na przyszły miesiąc .Jestem ciekawa kiedy moje testy przyjdą mam nadzieje ze do 30stego się wyrobią,co chociaż sprawdzę sobie dla rozrywki zamawiała któraś z was testy ciążowe z strony aptekadziecka za granice ? Chociaż mniej więcej żebym mogła wiedzieć ci liczyć na nie do tego 30stego
Hej, miło, że pytacie... dziś miałam iść na betę, ale nie mam jak się wyrwać z pracy. Także od jutra biorę wolne i rano wyniki. Wizytę u gina mam 29.11 to będzie 5t+3 więc powinien coś zobaczyć@Emka_27 co tam u Ciebie, bo jakoś priv nie mogę zapytać