Zazuu
Fanka BB :)
No mam właśnie ten kryzys
A to odstawiaj i podzielaj ze mną niechcemisizm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam właśnie ten kryzys
do poprawy za 2 dni, jeśli nie da rady w niedziele, to w poniedziałekDziewczyny dziś 23Dc, 9dpo zrobiłam betę 5.13 progesteron 26.50 mg/ml jak myślicie ? Dobrze ?
Tak pisałyśmy Emce, która jest przed 30-tką.wiek na pewno nie pomaga i napewno warto się zbadać ale wydaje mi się że pierwszym krokiem powinno być po prostu prostu czerpanie przyjemności że starań, częsty seks i nie skupianie się nad tym co może pójść nie tak
To ja jestem jakas poybana bo po niecalym pół roku poleciałam na podstawowe badaniaTak pisałyśmy Emce, która jest przed 30-tką.
W tym przypadku, gdzie mamy półtorej roku z przerwami seksu bez zabezpieczeń plus wiek polecam jednak podstawową diagnostykę.
Panel tarczycowy to za mało.
Ja miałam wczoraj 29 bete i okres 22 i tez dokładnie taka sama blada na pinku, dzisiaj tez blada i idę jutro na bete. Trzymam kciuki, może nam wyjść podobny terminbeta 25,13 mIU/ml
Nie wiem, czy to za mało czy nie... Ogólnie mam mega nieregularne okresy. Według apki powinnam dstac 23-go listopada.
Zobaczymy jaki będzie przyrost.
Ale samopoczucie jak .
Nie, jesteś przezorna.To ja jestem jakas poybana bo po niecalym pół roku poleciałam na podstawowe badania
Te, które są zapisane na testowanie również??Dziewczynki, a możecie se iść o betach pogadać na mamusiach? Plissss
Te, które są zapisane na testowanie również??
Tzn. generalnie ja rozumiem, że jak już się jest przyszłą mamą, to się spada na wątek mamusiowy, ale te dziewczyny jeszcze wczoraj były staraczkami.Dziewczynki, a możecie se iść o betach pogadać na mamusiach? Plissss