reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
wiek na pewno nie pomaga i napewno warto się zbadać ale wydaje mi się że pierwszym krokiem powinno być po prostu prostu czerpanie przyjemności że starań, częsty seks i nie skupianie się nad tym co może pójść nie tak 😉
Tak pisałyśmy Emce, która jest przed 30-tką.

W tym przypadku, gdzie mamy półtorej roku z przerwami seksu bez zabezpieczeń plus wiek polecam jednak podstawową diagnostykę.
Panel tarczycowy to za mało.

beta 25,13 mIU/ml

Nie wiem, czy to za mało czy nie... Ogólnie mam mega nieregularne okresy. Według apki powinnam dstac 23-go listopada.
Zobaczymy jaki będzie przyrost.
Ale samopoczucie jak 💩.
Ja miałam wczoraj 29 bete i okres 22 i tez dokładnie taka sama blada na pinku, dzisiaj tez blada i idę jutro na bete. Trzymam kciuki, może nam wyjść podobny termin 😙

Te, które są zapisane na testowanie również??

No skoro już są mamami?
No nie wiem ja bym wolała żeby mi bete oceniała inna szczęśliwa mama niz laska która straciła wszystkie ciąże, albo taka co w żadnej nie była, albo ta której nie pykło in vitro czy ta co urodziła martwe dziecko.
No ale to ja.

reklama
Dziewczynki, a możecie se iść o betach pogadać na mamusiach? Plissss🙏
Tzn. generalnie ja rozumiem, że jak już się jest przyszłą mamą, to się spada na wątek mamusiowy, ale te dziewczyny jeszcze wczoraj były staraczkami.

Raptem wczoraj lub dziś dowiedziały się o ciąży, są zapisane w tym miesiącu.

Może nie bądźmy tak radykalne?

Ostatnia edycja:
Do góry