reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziękuję, bo mi się trochę przykro zrobiło… gdybym miała bete 1500 to już dawno byłabym na grupie dla mam.. rozumiem, że to nie jest łatwe i Was podziwiam za cierpliwość i wiedzę. Nie wrzucam tutaj codziennie dwóch kresek, ba zrobiłam to dopiero wtedy, jak dziewczyny o to poprosiły, bo pomimo tego ze krótko się starałam mam w sobie pokłady empatii i z tylu głowy czuję, że pomimo mojego prawdopodobnego szczęścia chciałabym aby każda z was tego doświadczyła, całym sercem.
Nie bierz tego do siebie, nie było to do Ciebie. Wiemy, ze nam dobrze życzysz. Każdej wielomiesczenj/ wieloletniej Staraczce zdarza sie moment, ze „ta i tamta” w ciąży, a ja wciąż nie. Jesteś miłe widziana

Spoko, ja Cię rozumiem, o co chodzi.

Tylko po wczorajszych screen’ach „doświadczonych” mamuś mimo wszystko przyrost bety i proga wolałabym z Wami omówić 😄. A potem bym spadła na Mamusie 😛.
Ach, marzenia…

Tzn. ja tam bym omówienia w sumie nie potrzebowała, bo bym sama sobie ogarnęła interpretację.
W sumie wiecie smutne to jest, że podstawowej wiedzy trzeba się dowiadywać z takiego forum.

W sumie wiecie smutne to jest, że podstawowej wiedzy trzeba się dowiadywać z takiego forum.
No właśnie, moja ginekolog mi kazała zbadać całe hormony wszystkie od razu w 20 dniu cyklu, a tutaj się dowiedziałam z listy, ze nie nie 😅 wiec jakbym zadzwoniła do mojego lekarza i powiedziała ze mam bladą kreskę i słaba bete 5 miesiące przed @ 😱😱 to boje sie co by mi powiedziała 😂 i tak planuje lekarza, ale już z wynikami przyrostu za kilka dni.

Dziewczyny, ja się wyłączam.
Nie wiem czy to będzie udana ciąża, czy coś się utrzyma. Zdaje sobie sprawę z przeznaczenia grupy.

Także trzymam za Was baaaardzo mocno kciuki ❤️

Nie chodziło o Was 😅

Jesuuu dziewczyny przeprosiłam, no wiem zabrzmiało to chuyowo i w ogóle nie tak jak powinno.

No właśnie, moja ginekolog mi kazała zbadać całe hormony wszystkie od razu w 20 dniu cyklu, a tutaj się dowiedziałam z listy, ze nie nie 😅 wiec jakbym zadzwoniła do mojego lekarza i powiedziała ze mam bladą kreskę i słaba bete 5 miesiące przed @ 😱😱 to boje sie co by mi powiedziała 😂 i tak planuje lekarza, ale już z wynikami przyrostu za kilka dni.

No jakbyś powiedziała 5 msc to mógłby być w szoku 😅😂😂😂😂

reklama
Do góry