Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bierz tego do siebie, nie było to do Ciebie. Wiemy, ze nam dobrze życzysz. Każdej wielomiesczenj/ wieloletniej Staraczce zdarza sie moment, ze „ta i tamta” w ciąży, a ja wciąż nie. Jesteś miłe widzianaDziękuję, bo mi się trochę przykro zrobiło… gdybym miała bete 1500 to już dawno byłabym na grupie dla mam.. rozumiem, że to nie jest łatwe i Was podziwiam za cierpliwość i wiedzę. Nie wrzucam tutaj codziennie dwóch kresek, ba zrobiłam to dopiero wtedy, jak dziewczyny o to poprosiły, bo pomimo tego ze krótko się starałam mam w sobie pokłady empatii i z tylu głowy czuję, że pomimo mojego prawdopodobnego szczęścia chciałabym aby każda z was tego doświadczyła, całym sercem.
Ja ją zaraz znajdę, tą obcą.Dziewczyny, źle się wyraziłam o przepraszam.
Nie przeszkadzają mi dziewczyny, które "znam" przeszkadza mi analizowanie bet obcych ludzi na tym wątku w trakcie 2 dnia mojego 5468 nieudanego cyklu.
W sumie wiecie smutne to jest, że podstawowej wiedzy trzeba się dowiadywać z takiego forum.Spoko, ja Cię rozumiem, o co chodzi.
Tylko po wczorajszych screen’ach „doświadczonych” mamuś mimo wszystko przyrost bety i proga wolałabym z Wami omówić . A potem bym spadła na Mamusie .
Ach, marzenia…
Tzn. ja tam bym omówienia w sumie nie potrzebowała, bo bym sama sobie ogarnęła interpretację.
No właśnie, moja ginekolog mi kazała zbadać całe hormony wszystkie od razu w 20 dniu cyklu, a tutaj się dowiedziałam z listy, ze nie nie wiec jakbym zadzwoniła do mojego lekarza i powiedziała ze mam bladą kreskę i słaba bete 5 miesiące przed @ to boje sie co by mi powiedziała i tak planuje lekarza, ale już z wynikami przyrostu za kilka dni.W sumie wiecie smutne to jest, że podstawowej wiedzy trzeba się dowiadywać z takiego forum.
Dziewczyny, ja się wyłączam.
Nie wiem czy to będzie udana ciąża, czy coś się utrzyma. Zdaje sobie sprawę z przeznaczenia grupy.
Także trzymam za Was baaaardzo mocno kciuki
No właśnie, moja ginekolog mi kazała zbadać całe hormony wszystkie od razu w 20 dniu cyklu, a tutaj się dowiedziałam z listy, ze nie nie wiec jakbym zadzwoniła do mojego lekarza i powiedziała ze mam bladą kreskę i słaba bete 5 miesiące przed @ to boje sie co by mi powiedziała i tak planuje lekarza, ale już z wynikami przyrostu za kilka dni.
DniNo jakbyś powiedziała 5 msc to mógłby być w szoku