reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziękuję, bo mi się trochę przykro zrobiło… gdybym miała bete 1500 to już dawno byłabym na grupie dla mam.. rozumiem, że to nie jest łatwe i Was podziwiam za cierpliwość i wiedzę. Nie wrzucam tutaj codziennie dwóch kresek, ba zrobiłam to dopiero wtedy, jak dziewczyny o to poprosiły, bo pomimo tego ze krótko się starałam mam w sobie pokłady empatii i z tylu głowy czuję, że pomimo mojego prawdopodobnego szczęścia chciałabym aby każda z was tego doświadczyła, całym sercem.
Nie bierz tego do siebie, nie było to do Ciebie. Wiemy, ze nam dobrze życzysz. Każdej wielomiesczenj/ wieloletniej Staraczce zdarza sie moment, ze „ta i tamta” w ciąży, a ja wciąż nie. Jesteś miłe widziana

Spoko, ja Cię rozumiem, o co chodzi.

Tylko po wczorajszych screen’ach „doświadczonych” mamuś mimo wszystko przyrost bety i proga wolałabym z Wami omówić 😄. A potem bym spadła na Mamusie 😛.
Ach, marzenia…

Tzn. ja tam bym omówienia w sumie nie potrzebowała, bo bym sama sobie ogarnęła interpretację.
W sumie wiecie smutne to jest, że podstawowej wiedzy trzeba się dowiadywać z takiego forum.

W sumie wiecie smutne to jest, że podstawowej wiedzy trzeba się dowiadywać z takiego forum.
No właśnie, moja ginekolog mi kazała zbadać całe hormony wszystkie od razu w 20 dniu cyklu, a tutaj się dowiedziałam z listy, ze nie nie 😅 wiec jakbym zadzwoniła do mojego lekarza i powiedziała ze mam bladą kreskę i słaba bete 5 miesiące przed @ 😱😱 to boje sie co by mi powiedziała 😂 i tak planuje lekarza, ale już z wynikami przyrostu za kilka dni.

Dziewczyny, ja się wyłączam.
Nie wiem czy to będzie udana ciąża, czy coś się utrzyma. Zdaje sobie sprawę z przeznaczenia grupy.

Także trzymam za Was baaaardzo mocno kciuki ❤️

Nie chodziło o Was 😅

Jesuuu dziewczyny przeprosiłam, no wiem zabrzmiało to chuyowo i w ogóle nie tak jak powinno.

No właśnie, moja ginekolog mi kazała zbadać całe hormony wszystkie od razu w 20 dniu cyklu, a tutaj się dowiedziałam z listy, ze nie nie 😅 wiec jakbym zadzwoniła do mojego lekarza i powiedziała ze mam bladą kreskę i słaba bete 5 miesiące przed @ 😱😱 to boje sie co by mi powiedziała 😂 i tak planuje lekarza, ale już z wynikami przyrostu za kilka dni.

No jakbyś powiedziała 5 msc to mógłby być w szoku 😅😂😂😂😂

reklama
Do góry