reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Kupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27 🤷🏻‍♀️
po odstawieniu to raczej normalne, ja odstawiłam wiosną...po 12 latach brania, najpierw miałam cykle po 32 dni, później po 30, 28, teraz 27... kilka dni różnicy to nadal cykle regularne.

Dziewczyny może wiecie gdzie się zgłosić by mnie przebadano z powodu częstych boli głowy?

Jak brałam seronil to wszystko było Ok.. a teraz po tych poronieniach mi chyba hormony ześwirowany i ciagle mnie głowa boli. Można zwariować :-(

Dziewczyny, ogladalyscie ten film 1800 gramów z Magdalena Rożczką? To jest dość stary film ale ja go nigdy nie widziałam, a dzisiaj wieczorem leci w TVN i nie wiem czy warto to włączyć? Płacze się na tym? 🙈

reklama
Dziewczyny może wiecie gdzie się zgłosić by mnie przebadano z powodu częstych boli głowy?

Jak brałam seronil to wszystko było Ok.. a teraz po tych poronieniach mi chyba hormony ześwirowany i ciagle mnie głowa boli. Można zwariować :-(
Do neurologa najlepiej ale możesz tez spróbować wizyty u fizjo Seby sprawdził czy wszystko ok z kręgosłupem

EDIT: żeby, Lol, nie znam żadnego fizjo Seby 🤣🤣🤣

Do góry