reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Dziewczyny może wiecie gdzie się zgłosić by mnie przebadano z powodu częstych boli głowy?

Jak brałam seronil to wszystko było Ok.. a teraz po tych poronieniach mi chyba hormony ześwirowany i ciagle mnie głowa boli. Można zwariować :-(
idź do internisty żeby dał Ci skierowanie do neurologa :)

reklama
Dziewczyny może wiecie gdzie się zgłosić by mnie przebadano z powodu częstych boli głowy?

Jak brałam seronil to wszystko było Ok.. a teraz po tych poronieniach mi chyba hormony ześwirowany i ciagle mnie głowa boli. Można zwariować :-(
Neurolog :) Tylko nie daj się wkopać bo mi na migreny przepisali antydepresanty przy których nie można się było starać 😅

no w końcu coś na czym się znam i mogę w czymś podpowiedzieć!

A jaki to rodzaj bólu? Umiesz określić w którym miejscu głowy boli i jaki to jest rodzaj bólu?

Kupię pytanie ale czy regularne cykle to zawsze jedna ilość dni? Na przykład 28 i już? Bo jak odkąd odstawiłam tabletki to mam lekkie wahnięcia 30, 28, 26, 26, 30, 27 🤷🏻‍♀️

U mnie cykl 29-32 dni. Wg najnowszej wiedzy cykle uważa się za regularnie jeżeli zmienność długości nie jest większa niż 5 dni 😉
U Ciebie od 26-30 wiec ideolo 😉

Dzięki! Wlasnie też tak myślałam z tymi dniami cyklu ale ostatnio miałam pogawędkę z kimś od clearblue bo mi owulacyjna nasikowka zwariowała a nie chciałam marnować pieniędzy i zaczęła od krótkiego wywiadu o moim cyklu
-"czy cykle regularne?"
-"tak, między 26-30dni"
-"a, to nieregularne"
Specjaliści wszędzie 🤡

Dzięki! Wlasnie też tak myślałam z tymi dniami cyklu ale ostatnio miałam pogawędkę z kimś od clearblue bo mi owulacyjna nasikowka zwariowała a nie chciałam marnować pieniędzy i zaczęła od krótkiego wywiadu o moim cyklu
-"czy cykle regularne?"
-"tak, między 26-30dni"
-"a, to nieregularne"
Specjaliści wszędzie 🤡
Czytając tu nieraz posty dziewczyn na forum dochodzę do wniosku że leczą nas głupki

reklama
Czytając tu nieraz posty dziewczyn na forum dochodzę do wniosku że leczą nas głupki
To prawda i szczerze, ostatnio mocno zastanawiam się czy można na prywatną wizytę lekarska złożyć reklamację? 🤔 jeśli np idę do lekarza i mówię, ze nie mogę zajść w ciąże od roku a on mi mówi proszę odpuścić i napic się wina (historia zaczerpnięta z forum) to czy ja mam prawo za taką wizytę nie zapłacić? 🤔

Do góry