reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Kocham ta firmę ze świeczkami! Dokładnie to się u mnie teraz pali 😂 ale ja jestem psychol i świeczki zaczynaja się palić od września do mniej więcej maja codziennie. Kocham zapach świec w domu.
Ja tez, był czas, ze kolekcjonowałam yankee candle ale odkąd zaczęli wypuszczać buble bez zapachu to zostawiłam sobie tylko unikaty, od tamtej pory pory tylko goose creek, kringle i village candle ;) u mnie swiece płoną cały rok, stary to już nawet się nie odzywa jak przychodzi paczka, pyta tylko czy to znów unikat do oglądania czy tym razem coś do palenia tak dla odmiany 😆

mój Stary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze sie, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.
Mój co do zasady spokój i opanowanie ale w dłuższych trasach krzyczy '' no i co no i co baranie?!''
Albo '' co on chce się ścigać debil?'' :D

ja mam prawko niecały rok, egzamin miałam w styczniu, jeżdzę jakoś od marca tego roku i też zauważam że krzyczę: '' no jedź kurva...'' albo gadam do siebie: '' no i co i co? Debilu?'' :D

Ale zauważyłam też, że sporo miłych kierowców spotykam na drodze, ostatnio się zajeb.ałam i stanęłam do skrętu w lewo, był mega korek, ja już prawie spóźniona na rozprawę patrzę z błaganiem w oczach na faceta z samochodu obok czy mnie wpuści i przepuścił :D

Ale ja też puszczam :D

Czy któraś z Was stosuje Ogestan - inozytol? Moja gin kazała kupić, zamówiłam i pije od kilku dni raz dziennie ale zauważyłam, że to ma też kwas foliowy... a ja już biorę puerię... i się zastanawiam czy to nie za dużo?

reklama
Do góry