hachette
Fanka BB :)
Zagadaj, co Ci szkodzi najwyżej Ci nie zrobią, a może się uda zobacz ile to kasy zaoszczędzonej.jeśli to ten sam co mnie kwalifikował do histero to wiem która to kobita
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zagadaj, co Ci szkodzi najwyżej Ci nie zrobią, a może się uda zobacz ile to kasy zaoszczędzonej.jeśli to ten sam co mnie kwalifikował do histero to wiem która to kobita
Ja tez, był czas, ze kolekcjonowałam yankee candle ale odkąd zaczęli wypuszczać buble bez zapachu to zostawiłam sobie tylko unikaty, od tamtej pory pory tylko goose creek, kringle i village candle u mnie swiece płoną cały rok, stary to już nawet się nie odzywa jak przychodzi paczka, pyta tylko czy to znów unikat do oglądania czy tym razem coś do palenia tak dla odmianyKocham ta firmę ze świeczkami! Dokładnie to się u mnie teraz pali ale ja jestem psychol i świeczki zaczynaja się palić od września do mniej więcej maja codziennie. Kocham zapach świec w domu.
Kocham ta firmę ze świeczkami! Dokładnie to się u mnie teraz pali ale ja jestem psychol i świeczki zaczynaja się palić od września do mniej więcej maja codziennie. Kocham zapach świec w domu.
Jak jest już ultra ciepło to te zapachowe świeczki mi nie leżą plus na wiosnę mi kwitnie bez za oknem, wiec wole zapach bzu.A to jest jakiś czas na świeczki? Ja palę cały rok i nigdy mi przez myśl nie przeszło, że robi się inaczej
Jak jest już ultra ciepło to te zapachowe świeczki mi nie leżą plus na wiosnę mi kwitnie bez za oknem, wiec wole zapach bzu.
Mój co do zasady spokój i opanowanie ale w dłuższych trasach krzyczy '' no i co no i co baranie?!''mój Stary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze sie, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.
a ja nie mam teraz czasu na tyle seksu CIONSZY nie będzieWychodzi, że im częściej tym lepiej
To zależy czy miałaś pryszcza i czy musuje Ci macicaa ja nie mam teraz czasu na tyle seksu CIONSZY nie będzie