reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja tez krzyczę za kółkiem 😂. Nie czuje się super pewnie jak mam jechać w miejsca których nie znam, nienawidzę tez parkować w miejscach których nie znam. Tak musiałam się przyzwyczaić do jazdy przez prace. Ale całe życie jeździłam automatem, bo zaraz po tym jak zdałam prawko w wieku 18 lat to tylko automat był w domu. Teraz kupowałam małe zgrabne, tanie, byle w automacie 😂. Zmiana biegów mnie nie bawi. 😂

reklama
U mnie tez śnieg, zima pełna gębą. Odpaliłam już świąteczne świeczki i kominek w telewizorze 😂
U mnie ani płatka, ubolewam bo kocham zimę i święta całym sercem, od dwóch tygodni już u mnie lecą świąteczne playlisty all day long, dekoracje mam rozplanowane, teraz składam po mału listę dań i zakupów, prezenty tez juz mam 3/4 kupione 😀😀😀 świeczki tez już u mnie płoną🥰
E34EDF80-22CD-459D-9E7A-04DC3A8844DF.jpeg

NFZ, nie będzie mojego gina bo on nie współprauje z NFZ
Pytam, bo mi przy hsg zrobili wszystkie badanie na NFZ, ale gin która dała skierowanie na hsg pracuje w matce polce i to ona przyjęła mnie na oddział. Może i u Ciebie by się takie coś udało? Wrzucam liste co mi zrobili wtedy
ABD6A010-114D-486D-A646-CB02EE72AF56.png

U mnie ani płatka, ubolewam bo kocham zimę i święta całym sercem, od dwóch tygodni już u mnie lecą świąteczne playlisty all day long, dekoracje mam rozplanowane, teraz składam po mału listę dań i zakupów, prezenty tez juz mam 3/4 kupione 😀😀😀 świeczki tez już u mnie płoną🥰
Zobacz załącznik 1465198

Pytam, bo mi przy hsg zrobili wszystkie badanie na NFZ, ale gin która dała skierowanie na hsg pracuje w matce polce i to ona przyjęła mnie na oddział. Może i u Ciebie by się takie coś udało? Wrzucam liste co mi zrobili wtedy
Zobacz załącznik 1465202
widzisz, mi kazali zrobić TSH i gupę krwi przed przyjęciem do szpitala... Nie wiem co oni dalej mi tam będą robić... Dowiem się w sumie jak mnie położą może

reklama
Zobacz załącznik 1465198

Zobacz załącznik 1465202
Kocham ta firmę ze świeczkami! Dokładnie to się u mnie teraz pali 😂 ale ja jestem psychol i świeczki zaczynaja się palić od września do mniej więcej maja codziennie. Kocham zapach świec w domu.

Do góry