reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
taaaa... moja piwnica ma 80 metrów :D a w niej: zrobione zrobiony ''chill room'' i wydzielone pomieszczenie na '' warsztat'' :D cały regał i kartoniki w nim są zawalone gratami ale wszystko pięknie równo ułożone :D Mucha nie siada :D To jego królestwo i spoko, niech się chłopak cieszy :D

No to u nas garaż jakieś 40m2,kotłownia z 20m2,pomieszczenie gospodarcze z 15 m2, pralnia i spiżarnia też z 15 m2 i uwaga... W garażu, kotłowni i pomieszczeniu gospodarczym jest taki PIERRDOLNIK, ze powiedziałabym tylko nasrac na środku, ale nawet nasrac nie ma gdzie. W domu piłuje pape ze bałagan jak cos na parapecie leży, a tam już nie ma nawet sensu sprzątać. Tylko podpalić

A ja jestem tą złą, co jadę za takim kierowca i pyskuje😂😂😂
Dacie radę dziewczynki samochody, motocykle to coś cudownego 🥰
mój Stary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze sie, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.

mój STary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze si e, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.
mój też. Ale dzięki niemu zachował się mój odruch hamowania, wydeptałam już dziurę w wycieraczce po stronie pasażera ;D

mój STary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze si e, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
Jessssu jakbym czytała o moim, identyczny, a mój teść nie lepszy, jak mi opowiada swoje historie drogowe, to leje i się śmieje jednocześnie. Mają to po sobie 🤪😂🤣

reklama
U nas rano tez delikatnie pruszyło 🌨❄☃️
Muszę dziś "bożenę" odszykować, bo 5 dni odpoczywała od zabiegów depilacyjnych 🤪😂 wieczorem udaję się do komnaty trzon_room 🤩🤣😂🤣
U nas też pruszy od rana, a mój pies tylko siedzi przy oknie i się gapi 🤣

Załączniki

• 20221118_093655.jpg
    20221118_093655.jpg
    607,7 KB · Wyświetleń: 88
Do góry