reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
taaaa... moja piwnica ma 80 metrów :D a w niej: zrobione zrobiony ''chill room'' i wydzielone pomieszczenie na '' warsztat'' :D cały regał i kartoniki w nim są zawalone gratami ale wszystko pięknie równo ułożone :D Mucha nie siada :D To jego królestwo i spoko, niech się chłopak cieszy :D

No to u nas garaż jakieś 40m2,kotłownia z 20m2,pomieszczenie gospodarcze z 15 m2, pralnia i spiżarnia też z 15 m2 i uwaga... W garażu, kotłowni i pomieszczeniu gospodarczym jest taki PIERRDOLNIK, ze powiedziałabym tylko nasrac na środku, ale nawet nasrac nie ma gdzie. W domu piłuje pape ze bałagan jak cos na parapecie leży, a tam już nie ma nawet sensu sprzątać. Tylko podpalić

A ja jestem tą złą, co jadę za takim kierowca i pyskuje😂😂😂
Dacie radę dziewczynki samochody, motocykle to coś cudownego 🥰
mój Stary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze sie, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.

mój STary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze si e, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
no i moim zdaniem on jeździ jak wariat. Co prawda jest śwkietnym kierowcą, z zajebistym refleksem ale jeździ strasznie szybko.
mój też. Ale dzięki niemu zachował się mój odruch hamowania, wydeptałam już dziurę w wycieraczce po stronie pasażera ;D

mój STary to jest taki Szatan za kółkiem. Drze si e, wyzywa od fiutów, "pojutrze trzeba było ten kierunkowskaz właczyć"
Jessssu jakbym czytała o moim, identyczny, a mój teść nie lepszy, jak mi opowiada swoje historie drogowe, to leje i się śmieje jednocześnie. Mają to po sobie 🤪😂🤣

reklama
U nas rano tez delikatnie pruszyło 🌨❄☃️
Muszę dziś "bożenę" odszykować, bo 5 dni odpoczywała od zabiegów depilacyjnych 🤪😂 wieczorem udaję się do komnaty trzon_room 🤩🤣😂🤣
U nas też pruszy od rana, a mój pies tylko siedzi przy oknie i się gapi 🤣

Załączniki

• 20221118_093655.jpg
    20221118_093655.jpg
    607,7 KB · Wyświetleń: 82
Do góry