Bolilol
Fanka BB :)
@Karola3092 Zazuu odmówisz?A jal Cię lanie poproszę to osikasz jutro pinka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Karola3092 Zazuu odmówisz?A jal Cię lanie poproszę to osikasz jutro pinka?
Ja tez wezmę z Was przykład i popracuje w łóżku ale z mezem wieczorem jak wróci po 5 dniach nieobecności, do piku dluga droga 11 dzień cyklu, ale 21 wyjeżdża i wraca 24.11 więc muszę się natrzonować na zapasJa dziś biorę przykład z @LadyCaro i pracuje z łóżka
Ja dzisiaj 11 dc , a wczoraj miałam pikJa tez wezmę z Was przykład i popracuje w łóżku ale z mezem wieczorem jak wróci po 5 dniach nieobecności, do piku dluga droga 11 dzień cyklu, ale 21 wyjeżdża i wraca 24.11 więc muszę się natrzonować na zapas
Nie jesteś jedyną kobietą, której się coś przesunęło więc ja trzymam kciuki, że będzie ok.Tak, bede dzwonić. Ale z tego co wczoraj zrozumialam, to oni dopiero beda potwierdzać zabiegi na przyszly tydzień wiec i tak nie bedzie nic wiadomo. Wiec pewnie mnie wpisze gdziestam i jak bedzie potwierdzać da mi znac.
Czuje ze nic z tego nie bedzie.
Oprócz tego co napisała @Zazuu to jeśli te wyniki były w 3dc to estradiol jest bardzo wysoki.Przepraszam że dopiero dziś wstawiam te wyniki ale mam teraz trochę trudny czas i jestem tutaj w kratkę Poniżej zdjęcia
wystarczy ze wejdziesz na Shopee i założysz konto. Potem możesz płacić blick.
Dzięki dziewczyny zaraz spróbuje kupić i do tego nie przepaść w czeluściach wspaniałego chińskiego badziewiaLink do: TEST CIĄŻOWY STRUMIENIOWY PINK SUPER CZUŁY 2 DNI | Shopee Polska Trzeba założyć konto a później już praktycznie tak jak na allegro się kupuje. Jest też aplikacja.
Ale po co sie tak męczyć wyszło - nie wyszło, pykło - nie pykło.... sikaj i sprawdź, jesli implantacja to była test wyjdzie ja jeszcze ovu nie miałam , chlop mi znika na płodne a ja juz rozważam czy sikać czy nie, tylko nie wiem co test mialby wykryć- chyba chorobę psychyDziś już nic tam się nie dzieje, jest okej . Na test za wczas. Temperatura też nie jest jakaś szalona , ale akurat do ciąży nią się wcale nie można sugerować bo też musi być sporo pomiarów. Poczekam przynajmniej do 10dpo, chociaż wpisałam się na test dopiero na 25.11 dzień przed i może tyle wytrzymam .
Ja właśnie założyłam konto i zakupiłam separator do jajekDzięki dziewczyny zaraz spróbuje kupić i do tego nie przepaść w czeluściach wspaniałego chińskiego badziewia
Ja tez sikam juz na owulaki ale nici z tego.Ja dzisiaj 11 dc , a wczoraj miałam pik