reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Hej :) mam teraz parę dni poza domem i jestem średnio na bieżąco ale chciałam dać znać, że na Shopee są teraz pinki strumieniowe po 3,20 zł i z darmową dostawą powyżej 39 zł :) jak na moje możliwości szukania okazji to bardzo dobra cena 😀
o kurde, spóźniłaś się z tym info, wczoraj odebrałam z paczkomatu 15 sztuk.

W tym miesiącu mogę sikać i od 3dpo w ramach mojego motto zyciowego: co za szalony pomysł! zróbmy to szybko, zanim zrozumiemy, że to całkiem bez sensu!

Zastanawiam się czy jak właśnie odebrałam 20 sztuk z baby plan to dorzucić jeszcze pinki czy nie😂
Jak już masz taki zapas, to pewnie jak Ci się skończy, to będzie następna promocja 😀 chyba, że ich zużyjesz po 10 na cykl 😀

Miałam postanowienie nie marnować testów w tym cyklu, ale zbyt mnie zafascynowało sprawdzanie, ile się będzie utrzymywać kreska po ovitrelle i jutro już zostanę bez testów.

Czyli dzwonisz na oddział to przekładać?
🤞🤞🤞🤞🤞 Żeby przełożyli o tydzień
Tak, bede dzwonić. Ale z tego co wczoraj zrozumialam, to oni dopiero beda potwierdzać zabiegi na przyszly tydzień wiec i tak nie bedzie nic wiadomo. Wiec pewnie mnie wpisze gdziestam i jak bedzie potwierdzać da mi znac.
Czuje ze nic z tego nie bedzie.

reklama
wczoraj zrobiłam test, zrobię jutro, jak nie dostanę okresu. I będę się czuć jak pajac
Ale czemu czujesz się jak pajac? Kategorycznie zabraniam się tak czuć i odzywać do samej siebie! Nasze organizmy sa już tak skonstruowane, ze brak okresu wynika albo z jakiegoś problemu albo z ciąży i należy to sprawdzać, kontrolowanie tego nie sprawia, ze jesteś pajacem. Ja sama bym już na rzęsach stała na Twoim miejscu i chyba każda z nas czuje napięcie związane z Twoja sytuacja, a nawet Cię nie znamy 🙈

Hej :) mam teraz parę dni poza domem i jestem średnio na bieżąco ale chciałam dać znać, że na Shopee są teraz pinki strumieniowe po 3,20 zł i z darmową dostawą powyżej 39 zł :) jak na moje możliwości szukania okazji to bardzo dobra cena 😀
Chciałabym je kupić ale nie umiem 🤣 taki już ze mnie boomer, moje umiejętności kupowania przez net kończą się na alllegro. kto mi powie jak to zrobić? Jakiś link czy coś? Ostatnio jak przy okazji wrzuciłam w rossmanie do koszyka pinka i zobaczyłam cenę za szt 8zl z groszami to aż się za głowę złapałam 😳

Do góry