Calineczka92
Fanka BB :)
Zazdro , ja dziś musiałam przyjść do biura, ale pocieszam się, że to jedyny dzień w tym miesiącu .Ja dziś biorę przykład z @LadyCaro i pracuje z łóżka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro , ja dziś musiałam przyjść do biura, ale pocieszam się, że to jedyny dzień w tym miesiącu .Ja dziś biorę przykład z @LadyCaro i pracuje z łóżka
o kurde, spóźniłaś się z tym info, wczoraj odebrałam z paczkomatu 15 sztuk.Hej mam teraz parę dni poza domem i jestem średnio na bieżąco ale chciałam dać znać, że na Shopee są teraz pinki strumieniowe po 3,20 zł i z darmową dostawą powyżej 39 zł jak na moje możliwości szukania okazji to bardzo dobra cena
a bierz, nie żałuj sobieZastanawiam się czy jak właśnie odebrałam 20 sztuk z baby plan to dorzucić jeszcze pinki czy nie
Jak już masz taki zapas, to pewnie jak Ci się skończy, to będzie następna promocja chyba, że ich zużyjesz po 10 na cyklZastanawiam się czy jak właśnie odebrałam 20 sztuk z baby plan to dorzucić jeszcze pinki czy nie
Czyli dzwonisz na oddział to przekładać?Dziewczyny, utne spekulacje: nie ma sznas, zebym byla w ciąży. Nawet jesli owulk zie przesunela to my ze Starym w tym miesiacu nie byzkalismy sie juz potem.
Ale bardzo mi milo, ze trzymacie za mnie tak kciuki <3
Okresu jak nie bylo, tak nie ma.
Tak, bede dzwonić. Ale z tego co wczoraj zrozumialam, to oni dopiero beda potwierdzać zabiegi na przyszly tydzień wiec i tak nie bedzie nic wiadomo. Wiec pewnie mnie wpisze gdziestam i jak bedzie potwierdzać da mi znac.Czyli dzwonisz na oddział to przekładać?
Żeby przełożyli o tydzień
Ale czemu czujesz się jak pajac? Kategorycznie zabraniam się tak czuć i odzywać do samej siebie! Nasze organizmy sa już tak skonstruowane, ze brak okresu wynika albo z jakiegoś problemu albo z ciąży i należy to sprawdzać, kontrolowanie tego nie sprawia, ze jesteś pajacem. Ja sama bym już na rzęsach stała na Twoim miejscu i chyba każda z nas czuje napięcie związane z Twoja sytuacja, a nawet Cię nie znamywczoraj zrobiłam test, zrobię jutro, jak nie dostanę okresu. I będę się czuć jak pajac
Chciałabym je kupić ale nie umiem taki już ze mnie boomer, moje umiejętności kupowania przez net kończą się na alllegro. kto mi powie jak to zrobić? Jakiś link czy coś? Ostatnio jak przy okazji wrzuciłam w rossmanie do koszyka pinka i zobaczyłam cenę za szt 8zl z groszami to aż się za głowę złapałamHej mam teraz parę dni poza domem i jestem średnio na bieżąco ale chciałam dać znać, że na Shopee są teraz pinki strumieniowe po 3,20 zł i z darmową dostawą powyżej 39 zł jak na moje możliwości szukania okazji to bardzo dobra cena