reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Hmm moja jest wyraźniejsza, na niektórych, na niektórych taka blada jak Twoja. Zrobiłaś potem bete w ten sam dzień i była poniżej 5?
Nie, to była sobota wieczór, dwa pinki z kreską, niedziela rano biało. Dlatego ja jak wyjdzie mi jakakolwiek kreska kiedyś to dopóki nie nasikam na 10 testów różnych firm to nie uwierzę w nic… ale widzę, że to robiłaś kilka testów, wiec raczej nie masz się co przejmować, leć na bete! 😁

To niby jest dla ciężarnych ale dopóki nie wprowadzili dużo droższych supli na płodność, to głośno mówiono że littleme też dla starających się 😅

dziewczyny, wczoraj mnie poniosło i kupiłam sobie voucher na badania😂🤦‍♀️ Mam pakiet PZU ale zdaje się że w nim nie mam ani witaminy D ani AMH wiec poszłam za ciosem i wykupiłam:
1 Ferrytyna
126 SHBG
142 Kwas foliowy
168 Witamina D metabolit 25(OH)
121 DHEA-SO4
137 AMH
141 Witamina B12
386 Chlamydia trachomatis IgG

W przyszłym miesiącu chce jeszcze hormony ogarnąć znowu ale to już będę gina cisnąć o skierowanie, powiedzcie androstendion w którym dniu cyklu badać? Bo czytam sprzeczne informacje. I już zgłupiałam…

reklama
Sorry że drąże ale trochę się na tym nie znam, ta pueria to lepsza jakosc tak? Bo niby healthlabs ma większy skład ale nie będę się na niego upierać bo też dużo większa cena 🤑

Do góry