reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama

Załączniki

• FED95FD6-B4FF-4688-955A-8AF145831BD5.png
    FED95FD6-B4FF-4688-955A-8AF145831BD5.png
    388,5 KB · Wyświetleń: 124
Wiem temat mielony miliony razy ale:
Skończyłam witaminy i kwas co polecacie? Jestem leniwa, chce kompleks, i zamawiam pierwszy z listy. Dawać mi tu coś dobrego.
Ostatnio mama dha, wcześniej pregna start...
Jak pisze @Zazuu pueria jest super, moja gin też mi to polecała, ostatnio jak byłam na monitoringu to mówiła mi żebym sobie kupiła Ogestan. Tak też zrobiłam - ale ostrzegam nie jest smaczne…

no do
dokładnie, też słyszałam takie opinie, nawet jak poronilam, to w szpitalu dwoje lekarzy kazalo mi odczekać miesiąc ze staraniami 🤷‍♀️
Lekarz też mi powiedział o miesiącu. A po łyżeczkowaniu - tylko tydzień przerwy od seksu, kąpieli i innych takich... co nie zmienia faktu, że dziś mija tydzień, ale fizycznie moje ciało jeszcze nie jest w tym timingu :baffled: .
A tak w ramach ciekawostki - po histero operacyjnej nie było w sumie dużo mowy o zakazach. I, uwaga, miałam hsg (zwykłe) 6 dni po zabiegu!

reklama
Lekarz też mi powiedział o miesiącu. A po łyżeczkowaniu - tylko tydzień przerwy od seksu, kąpieli i innych takich... co nie zmienia faktu, że dziś mija tydzień, ale fizycznie moje ciało jeszcze nie jest w tym timingu :baffled: .
A tak w ramach ciekawostki - po histero operacyjnej nie było w sumie dużo mowy o zakazach. I, uwaga, miałam hsg (zwykłe) 6 dni po zabiegu!
Mnie, z racji na wiek powiedział jeden gin, że nie m na co czekać, endometrium się ładnie odbuduje w pierwszym cyklu. Drugi natomiast, ten co stwierdził brak bicia serca kazał odczekać do marca!!! z racji okresu wiremicznego.

Do góry