reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
U mnie problem sierści zniknął jak pies postanowił się wyprowadzić z domu i zamieszkał na podwórku. Siłą go do domu nie możemy zaciągnąć, groźbą, prośbą- zaprze się łapami, dupa w dół i koniec, parówką go skuszę do schodów a później długa w tył i na podwórko 😳 smutno nam z tego powodu bardzo, ale rozumiem, na podwórku to się dzieje a nie to co w domu, nuda i gorąco.
Ja za to mam zwykły odkurzacz na kablu i ten kabel aż tak bardzo mi nie przeszkadza bo jest długi, ale za to przy sunięciu do przodu zsuwa mi się rura na krotko, a przy pociągnięciu go do tylu - rozsuwa się 😀😀😀 i tak sobie szuram przód-tył, długa rura-krotka. Pierrolca idzie dostać i zawsze jak używam to marzę żeby się wziął spalił i zdechł.

Mój psyn celem umoszczenia doopy w łóżku nauczył się otwierać wszystkie drzwi żeby przypadkiem nie musieć spać jak pies na dworze 😂

Właśnie mi wyszło dodatnie ANA2, czekam na wyniki immunofenotypu ale zaczęłam czytać,że bierze się w takiej sytuacji encorton. Byłam ciekawa od kiedy, do kiedy jakie dawki:) zanim doczekam się wizyty u lekarza to zje mnie ciekawość
Teraz juz rozumiem ;) ja wystartowałam od razu z ana3 i na szczęście wszystko negatywne. U mnie dawka jest delikatna, dopiero będę pierwszy raz brać od tego cyklu który jak na złość nie chce przyjść 🙄 zobaczymy jak to się dalej potoczy. Kiedy masz wizytę? U kogo się leczysz?

Dziewczyny wiem, ze to nie miejsce, ale dla rozluźnienia 🤭🤔 tyle nas tu jest i wiekszosc ma sierściuchy❤ moje odkurzacze zyją max 3 lata i kaplica. Mam robota ale nie wszedzie dojdzie, polecicie mi odkurzacz dobry ale max do 600zł , który używacie i jestescie zadowolone? Ja myślę o stojącym bezprzewodowym, bo tych kablowych juz mam dość.
Przepraszam, jesli was moj post wytrąci😁

Wiem, że chciałaś bezprzewodowy, ale ja ci bardzo polecam Karcher wd6 o premium. Przy moim huskym jest niezawodny! Ten odkurzać przeżyje wszystko.

reklama
Mój psyn celem umoszczenia doopy w łóżku nauczył się otwierać wszystkie drzwi żeby przypadkiem nie musieć spać jak pies na dworze 😂
Mój ma wywalone jajeczko na warunki pogodowe, ulewa mu leci na morde a on leży w błocie kołami do góry i śpi 🤷🏻‍♀️ Mam nadzieje, ze jak mu mroz do dupy zajrzy to wróci do domu chociaż prędzej sobie jamę wykopie i tam pójdzie 🙄 Ostatnio na spacerze urządził sobie kąpiel w kałuży, zdążyłam tylko takie zdjęcie zrobić

Załączniki

• E7D21C6E-14BA-4249-906F-7246635C1191.jpeg
    E7D21C6E-14BA-4249-906F-7246635C1191.jpeg
    165 KB · Wyświetleń: 77
Do góry