reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

W sumie ja potrzebuje kogoś kto mnie porządnie zbada i zdiagnozuje i pokieruje co dalej . A nie na podstawie wywiadu , objawów, zwykłego usg postawi diagnozę . Bo ja to już sama nie wiem co mi dolega .
Ale on właśnie tak robi. 🤣 jeśli chcesz bardziej rozszerzone badania np rezonans itp to prywatnie ok 2 tyś to kosztuje.

reklama
Ja w sumie po tylu miesiącach, latach starań to nie wybrzydzam, ale…

Nie chciałabym dziecka z grudnia z kilku względów- finansowych na pierwszym miejscu. No i ten koniec roku, a najgorzej mieć urodziny od 21 do 31 grudnia😛.

No i z marca bym nie chciała, bo to według mnie najmniej urodziwy miesiąc.

No ale jak się trafi, to nóg nie skrzyżuję😂.

No to grubo . To chyba mnie nie stać 😂
Generalnie jeśli chcesz się leczyć to warto ale potrzebujesz sporo środków i zawiesić starania na czas leczenia bo szansa na ciążę niby jest bo to nie antykoncepcja no ale nie okłamujmy się- to jakiś 1% szans, że wystąpi owulacja z takimi hormonami i do tego dojdzie do zapłodnienia.

reklama
Do góry