reklama
Matylda.<3
Fanka BB :)
Mi wszystko jedno kiedy to by miało być.. tz termin porodu.
Teraz myśle, że fajnie by było w sierpniu… a za miesiąc będę chciała we wrześniu :-( ( chyba hormony mi szaleją).
Miałam ciężki dzień.
Teraz myśle, że fajnie by było w sierpniu… a za miesiąc będę chciała we wrześniu :-( ( chyba hormony mi szaleją).
Miałam ciężki dzień.
julietta2
Odczaruje może wam może trochę jako matka dziecka z grudnia i ze stycznia to grudniowe (tuż przed sylwestrem żeby była jasność) jest najzdolniejsze w swoim roczniku sakolnym w szkole. Ma stypendium dyrektora za nauke, najwyższą średnią i jest cudownym dzieckiem - nigdy w niczym jej grudniowa data nie przeszkodziła ze styczniakiem wciąż ślęczę nad książkami...Dobra taktyka ;-)
Np. dla dziecka całkiem pomocna. Być ze stycznia danego roku a z grudnia - to mega różnica, a rocznikowe wymagania te same... np. w szkole ;-)
Bolilol
bardzo mi przykro, że miałaś ciężki dzień... jeżeli będziesz chciała się wygadać, opowiedzieć nam o tym, to na pewno Cię wysłuchamy (dobra, przeczytamy)Mi wszystko jedno kiedy to by miało być.. tz termin porodu.
Miałam ciężki dzień.
LadyCaro
ja jakbym miałą wybierać to maj - czerwiec - lipiec - sierpień. Cóż, nie mam szans na przyszły rok na żaden miesiąc już, więc wezme co dajo xDMi wszystko jedno kiedy to by miało być.. tz termin porodu.
Miałam ciężki dzień.
MyszkaMiki30
a ja jako dziecko z lipca powiem, że zawsze mi było trochę smutno, że nie obchodziłam urodzin w szkole. Z reguły nie robiłam urodzin dla koleżanek bo ciężko było, żeby w okresie wakacyjny nie było planów i były na miejscu więc chyba każdy miesiąc ma i plusy i minusy.ja jakbym miałą wybierać to maj - czerwiec - lipiec - sierpień. Cóż, nie mam szans na przyszły rok na żaden miesiąc już, więc wezme co dajo xD
Madame JS
To może jednak wszystko zależy od znaku zodiaku?Odczaruje może wam może trochę jako matka dziecka z grudnia i ze stycznia to grudniowe (tuż przed sylwestrem żeby była jasność) jest najzdolniejsze w swoim roczniku sakolnym w szkole. Ma stypendium dyrektora za nauke, najwyższą średnią i jest cudownym dzieckiem - nigdy w niczym jej grudniowa data nie przeszkodziła ze styczniakiem wciąż ślęczę nad książkami...
I przypomniało mi się - w szkole miałam koleżanki urodzone podobnie, ale rodzice wysłali je do szkoły w jednym roczniku. Obie wszechstronnie uzdolnione, teraz po medycynie, ale właśnie ta młodsza zrobiła 2 specjalizacje i aktualnie jest super specjalistą od endokrynologii i in vitro... - tak z sentymentem mi się o tym myśli ;-)
Madame JS
Ja byłam zaplanowana na 10.07. , dokładnie w dniu urodzin mojej mamy.a ja jako dziecko z lipca powiem, że zawsze mi było trochę smutno, że nie obchodziłam urodzin w szkole. Z reguły nie robiłam urodzin dla koleżanek bo ciężko było, żeby w okresie wakacyjny nie było planów i były na miejscu więc chyba każdy miesiąc ma i plusy i minusy.
Ale się pospieszyłam nieco i wypadł czerwiec...
Niby fajnie, tak do osiemnastki było super w kwestii obchodzenia urodzin...
Ale od tamtego czasu, czyli od jakichś 20 lat, już nie ;-)
W 2002 miałam maturę. W kolejnych latach ZAWSZE jakiś egzamin w czasie sesji. A potem zaczęłam pracę i co roku tego 8. czerwca to ja kogoś egzaminuję...
I od tego 2002 nie dostaję w sumie prezentów od swojej rodziny. Bo mnie nigdy wtedy nie widzą...
Karolina_123
Ja zawsze chciałam urodzić w czerwcu, bo to jedyny miesiąc w którym nikt ode mnie nie ma urodzinja jakbym miałą wybierać to maj - czerwiec - lipiec - sierpień. Cóż, nie mam szans na przyszły rok na żaden miesiąc już, więc wezme co dajo xD
reklama
hachette
Moja siostra jest z końca roku a brat cioteczny z 01.01 kolejnego niby dzieli ich raptem kilka tygodni ale ona jest jakby 4 lata starsza od niego i mimo ze ona jest z końca roku to zawsze była mega zdolna, a on z początku, cóż… taki klasowy klaunI cyk rok różnicy między dziećmi Twoimi i @hachette