Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko pytam o opinie . Dostałam namiar właśnie od znajomej . Przez przypadek się dowiedziałam ze ma endo i trafiła właśnie do niego. Ona jest z niego bardzo zadowolona i mino odległości jeździ do niego prawie 400km.Chce Ci się tak daleko?
Poczekaj do tego poniedziałku, jak Ci na priv pisałam.
Co nagle to po diable.
To nie specjalizacja immunologii, że na Opolszczyźnie ciężko o takiego lekarza.
Rodzić bym mogła zacząć ale urodzić bym chciała już 1 styczniaJa to bym nawet chciała 31.12 najbardziej wybuchowy Sylwek w życiu a jakie wejście w nowy rok, echhhhh
A dlaczego byłaś tylko raz ? Ze względu na koszty ?Super lekarz od endometriozy. Byłam raz, wizyty drogie, jeśli ktoś ma pieniądze na prywatne leczenie i operacje to spoko.
Bo ja się nie chce leczyć w tej chwili- leczenie endometriozy wyklucza się ze staraniami o ciążę bo to głównie hormony powodujące brak owulacji i krwawienia+ operacje.A dlaczego byłaś tylko raz ? Ze względu na koszty ?
I jakie szybkie zrealizowanie postanowienia schudnięcia. kilka dni i kilka kg w dół.Ja to bym nawet chciała 31.12 najbardziej wybuchowy Sylwek w życiu a jakie wejście w nowy rok, echhhhh
W sumie ja potrzebuje kogoś kto mnie porządnie zbada i zdiagnozuje i pokieruje co dalej . A nie na podstawie wywiadu , objawów, zwykłego usg postawi diagnozę . Bo ja to już sama nie wiem co mi dolega .Bo ja się nie chce leczyć w tej chwili- leczenie endometriozy wyklucza się ze staraniami o ciążę bo to głównie hormony powodujące brak owulacji i krwawienia+ operacje.