reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Nie no ja tak żartem. Jasne, że każdy chce zdrowe dziecko, dla wielu ludzi miesiąc nie ma znaczenia

No dla mnie ma :) i tyle
W pierwszym roku starań zrobiłam 3 miesiące przerwy, bo nie chciałam urodzić dziecka w danych miesiącach. Myślałam, że mogę sobie tak wybierać, bo to takie proste🤦🏻‍♀️ A teraz to już nawet nie patrzę, po prostu chciałabym je mieć. Ale rozumiem o co chodzi dla niektórych miesiąc ma znaczenie.

reklama
W sumie ja Cie rozumiem. Gdybym miała już 1 czy 2 dzieci to kolejne bym chciała z konkretnego miesiąca żeby się nie powtarzały miesiące itp. A skoro nie mam żadnego to mogę i 31 grudnia rodzić byleby kiedyś mieć tą szanse...
ja też rozumiem, zees ktoś by chciał jakiś miesiąc albo porę roku. Mi akurat to rybka, byle tylko nie bliźniaki, mam traumę 😅

Czy któraś z Was zna/słyszała opinie o tym lekarzu ? Planuje również się do niego wybrac mimo odległości

dr n. med. Tomasz Songin​

Chce Ci się tak daleko?

Poczekaj do tego poniedziałku, jak Ci na priv pisałam🙂.
Co nagle to po diable.

To nie specjalizacja immunologii, że na Opolszczyźnie ciężko o takiego lekarza.

Akurat bliźniaki są dla mnie bardzo okej.
Trojaczki już gorzej bo wiadomo - duże ryzyko, 100% wcześniactwo itp.

No ale te spacery przy -20 z każdym dzieckiem mnie przeorały :p marzę o spacerach wiosną

reklama
W sumie ja Cie rozumiem. Gdybym miała już 1 czy 2 dzieci to kolejne bym chciała z konkretnego miesiąca żeby się nie powtarzały miesiące itp. A skoro nie mam żadnego to mogę i 31 grudnia rodzić byleby kiedyś mieć tą szanse...
Ja to bym nawet chciała 31.12 😀 najbardziej wybuchowy Sylwek w życiu 🧡 a jakie wejście w nowy rok, echhhhh

Do góry