reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja wiem, ze tak się robi ale - NIE MAM JAJ. Prędzej pójdę i zbadam się jeszcze raz. Serio.
A Twoj mąż nie może zadzwonić? Niech powie, ze zona siedzi i płacze bo rok czekała na operacje ;) Albo ja zadzwonię za Ciebie jak chcesz:) ja tez nienawidzę dzwonić, serce mi tłucze i stres wywala skalę, ale jak już ktoś mnie wqrwi to nie ma przebacz, potrafię być straszna, a to twoje labo już mi dostatecznie podniosło ciśnienie 😤

reklama
Masz podobny tryb do mojego. Jak do biura chodzę to 5.30 pobudka najwcześniej jak jestem to 18😂🤷‍♀️, ale jak pójdzie nie tak to i 23😂😂. Teraz mam cudowne zdalnych trochę, to 5.30 mierzenie później do 7 poleżę, spokojnie kawka, coś tam zrobię i jakoś mija do 17 w pracy i później jakieś gotowanie itd. 😂
Ale chciałbym wrócić jeszcze do mojego danego trybu z dawnego zdalnego 4 pobudka, przygotowanie na obiad, ćwiczenie, potem Pracka, kolacja i inne bzdety, kolejny trening, potrafiłam wtedy spać 3-5h a miałam tyle energii siły i mega dobre się czułam 😂😂
To brzmi dla mnie strasznie, taka duża ilość pracy i tak mało snu 😀 często się zdarza, że o 23 dopiero wracasz?

Sama nie mam pojęcia jak to wygląda szczerze mówiąc... chyba zadzownię dziś tam. Jakbym dziś dostała okres to by było jeszcze spoko, jutro ostatecznie. Bo ja 6dc już raczej nie mam. Ale kto wie, czy więcej się nie spóźni... A jak się zapisywałam to dla bezpieczeństwa na 11dc... i tak mi sie poprzesuwało :/
Z grupą krwi to jest tak, ze mjusisz miec 2 badania z dwóch prób krwi i ten drugi wynik powinien być potwierdzonym. Ale ja mam dwa z róznych labów i dwa niepotwierdzone... dzowniłamt am i powiedziała baba, że powinni mi to w szpitalu uwzględnić jaki potwierdzony ale kto wie
To faktycznie taka złośliwość losu, kochana mam nadzieję, że jednak to jakoś w kupie zagra, bo tak czekam, aż coś bedzisz wiedzieć, należy Ci się ✊✊ i wcale nie dziwię się Twojemu nastrojowi bo uj chce trafić w takiej sytuacji. Tule zdalnie i jedynie co to ✊✊ żeby się udało zrobić.

Aha no faktycznie będziesz musiała zgłosić. Ja w sumie mam jakieś 35 km 😂😂😂 tyle że 9-17 tryb pracy ale kończy się wspólna jazda z mężem więc przed 7 wyjeżdżamy i najwcześniej 18 jesteśmy 😂🙈
To ja jeżdżę sama i dlatego mąż już kręci nosem, ze nie będę zimą jeździła autostradą 😁 W sumie dwa dni temu zepsuło mi się auto, mój tato zaczął intensywne poszukiwania nowego, martwi sie, ze tego się nie da naprawić itd. Jeszcze nie wie, że najprawdopodobniej niedługo nie będę nigdzie jeździć:D musimy mu powiedzieć, bo siedzi wieczorami w garażu, próbuje naprawiać, klnie przy tym tak aż strach, mąż mówi, że już nie ma sumienia go tak trzymać w niepewności 😅
Od 3 dni jeżdżę albo z mężem, albo z bratem albo z mamą i dostosowuje się godzin, więc wiem o czym mówisz, nie dałabym rady tak dojeżdżać na co dzień:D

A Twoj mąż nie może zadzwonić? Niech powie, ze zona siedzi i płacze bo rok czekała na operacje ;) Albo ja zadzwonię za Ciebie jak chcesz:) ja tez nienawidzę dzwonić, serce mi tłucze i stres wywala skalę, ale jak już ktoś mnie wqrwi to nie ma przebacz, potrafię być straszna, a to twoje labo już mi dostatecznie podniosło ciśnienie 😤
nieee, spoko, ale kochana jesteś :* teraz to w biurze siedzę to i tak. Nie wiem zupełnie co mam robić też z terminem tej histero, czy dzownić i próbować przekładać, czy żyć nadzieją, ze jutro dostanę ten okres...
Bo co, przęłożę powiedzmy na czwartek a okres dalej mi sie spóźni to znów będę przekładać? Naprawdę, jestem tak skołowana :(

A może to jeszcze ovi? W każdym razie liczę na psikusa w postaci dodatniej bety, tak jakby było za mało supsensu i na przekór wszystkiemu. A tych chooyotestów jednak nie chce :(

Stara, dzwon do tego labu, mów ze potrzebne Ci to do operacji która ma być za tydzień, niech się ogarną! Tylko nie daj się spuścić na drzewo, czasem niestety trzeba użyć ciężkiego kalibru żeby wywalczyć swoje, tym bardziej jak jesteś wkurwiona to dzwon teraz na adrenalinie. Co to były za badania?
dziękuję ❤
ale naprawdę nie liczę na dodatnia bete. Dziś 13 dzień po ovi, także wynik powinien być miarodajny

reklama
To faktycznie taka złośliwość losu, kochana mam nadzieję, że jednak to jakoś w kupie zagra, bo tak czekam, aż coś bedzisz wiedzieć, należy Ci się ✊✊ i wcale nie dziwię się Twojemu nastrojowi bo uj chce trafić w takiej sytuacji. Tule zdalnie i jedynie co to ✊✊ żeby się udało zrobić.
No ja mam wrażenie, ze ogólnie z tą diagnostyką to ja mam wszystko pod górę, jak nie urok to sraczka, medicover to w ogóle żal ze skierowaniami, więc za wszystko płacę sama, a teraz jeszcze ten okres taki złośliwy... Wybaczcie te zale, ogólnie zawsze jestem pozytywnie nastawiona ale dziś już mnie przerasta już to. Tak czekałam na tą histero i zamiast spokojnie na nią iść to stres...

Do góry