reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Jak to jest że organizm zawsze znajdzie drogę by zakpić? Po tych wszystkich fałszywych symptomach obiecałam siebie nie robić nadziei ale w tym cyklu od poniedziałku tylko lekko plamilam (tylko przy podcieraniu i nawet nie za każdym razem, przez 2 dni żadna plamka na bieliźnie) więc gdy już zaczęłam się zastanawiać że może coś się dzieje dzisiaj rano jakby zaczęło być więcej krwi, w 3 dniu... ☹️☹️😢

reklama
Jak to jest że organizm zawsze znajdzie drogę by zakpić? Po tych wszystkich fałszywych symptomach obiecałam siebie nie robić nadziei ale w tym cyklu od poniedziałku tylko lekko plamilam (tylko przy podcieraniu i nawet nie za każdym razem, przez 2 dni żadna plamka na bieliźnie) więc gdy już zaczęłam się zastanawiać że może coś się dzieje dzisiaj rano jakby zaczęło być więcej krwi, w 3 dniu... ☹️☹️😢
No to fakt, że organizm albo my same doszukujące się wszystkiego potrafimy sobie zagrać 🤷‍♀️.

@Zazuu patrząc na mój wykres mogłabym jutro zrobić progesteron żeby sprawdzić czy owu było? Czy myślisz, że za wcześnie? Bo teraz tak myślę, że mam dentystę w piątek, więc jak wtedy dopiero zrobię bo nie będę wiedzieć na czym stoję, a jakby jednak okazało się, że była owu to mu powiem, że mogę być w ciąży.

Oczywiście jak któraś wie, to chętnie posłucham, poprostu @Zazuu tak mecze w tym mce, że zaraz bd o nie znów ona, nie odpisuje 😂😂
Możesz już zrobić, powinien wskazać, czy była owulacja.
Zgodnie z zasada wszystko albo nic idziesz do dentysty i tyle. Dopóki nie ma ciąży potwierdzonej testem, żyj jak wcześniej ;)

Czemu niepotwierdzony bo nie rozumiem 🤷‍♀️, kurcze a nie uda się jeszcze raz zrobić, może jednak jak nie to chociaż w ostateczności zamianke z kimś terminu Ci zrobią?

Ps. Jeśli głupio napisałam wybacz bo zielona jestem jak wygląda przygotowanie do badania itd.
Sama nie mam pojęcia jak to wygląda szczerze mówiąc... chyba zadzownię dziś tam. Jakbym dziś dostała okres to by było jeszcze spoko, jutro ostatecznie. Bo ja 6dc już raczej nie mam. Ale kto wie, czy więcej się nie spóźni... A jak się zapisywałam to dla bezpieczeństwa na 11dc... i tak mi sie poprzesuwało :/
Z grupą krwi to jest tak, ze mjusisz miec 2 badania z dwóch prób krwi i ten drugi wynik powinien być potwierdzonym. Ale ja mam dwa z róznych labów i dwa niepotwierdzone... dzowniłamt am i powiedziała baba, że powinni mi to w szpitalu uwzględnić jaki potwierdzony ale kto wie

cześć laski !
Niestety u mnie to raczej biochem albo brak ciąży. Test wygląda tak samo jak wczoraj, także nawet nie robiłam zdj, bo nie było czemu... I tak siedzę i czekam na tą bete dla świętego spokoju, no ale raczej nic z tego nie będzie 🤷‍♀️
A może to jeszcze ovi? W każdym razie liczę na psikusa w postaci dodatniej bety, tak jakby było za mało supsensu i na przekór wszystkiemu. A tych chooyotestów jednak nie chce :(

Jezu dziewczyny jestem taka wkurwiona. Niedość, ze ciągle nie mam okresu a histero mam mieć we wtorek to dziś odebrałam wynik drugich badań krwi i wynik niepotwierdzony, bo robiony w innym labie... wszystko pod górę. Już widze, jak dzwonię do szpitala i mam czekać na histero kolejne 3 miesiące... Płakać mi się chce już z tego wszystkiego 😓
Stara, dzwon do tego labu, mów ze potrzebne Ci to do operacji która ma być za tydzień, niech się ogarną! Tylko nie daj się spuścić na drzewo, czasem niestety trzeba użyć ciężkiego kalibru żeby wywalczyć swoje, tym bardziej jak jesteś wkurwiona to dzwon teraz na adrenalinie. Co to były za badania?

A może to jeszcze ovi? W każdym razie liczę na psikusa w postaci dodatniej bety, tak jakby było za mało supsensu i na przekór wszystkiemu. A tych chooyotestów jednak nie chce :(

Stara, dzwon do tego labu, mów ze potrzebne Ci to do operacji która ma być za tydzień, niech się ogarną! Tylko nie daj się spuścić na drzewo, czasem niestety trzeba użyć ciężkiego kalibru żeby wywalczyć swoje, tym bardziej jak jesteś wkurwiona to dzwon teraz na adrenalinie. Co to były za badania?
dzowniłam, mówiłam, ze na poniedziałek mi potrzebne, baba poszła spytać i powiedziała, że uwzględnia mi te dwa wyniki...

A i ja i nie dać się spuścić na drzewo to dwie różne rzeczy. Nie umiem kompletnie walczyć o takie rzeczy...

dzowniłam, mówiłam, ze na poniedziałek mi potrzebne, baba poszła spytać i powiedziała, że uwzględnia mi te dwa wyniki...
To zadzwoń do niej jeszcze raz, sklam, ze dzwoniłaś do szpitala i powiedzieli, ze nie uwzględnia i czy weźmie odpowiedzialność za odroczenie Twojej operacji? Powaga, ściemniaj i postaw ich pod ścianą bo cię oleją, placilaś, masz mieć, koniec a jak się nie da to w cenie poprzedniego badania niech robią kolejne na cito i bez dyskusji. Dawaj lady 💪🏻💪🏻💪🏻

reklama
To zadzwoń do niej jeszcze raz, sklam, ze dzwoniłaś do szpitala i powiedzieli, ze nie uwzględnia i czy weźmie odpowiedzialność za odroczenie Twojej operacji? Powaga, ściemniaj i postaw ich pod ścianą bo cię oleją, placilaś, masz mieć, koniec a jak się nie da to w cenie poprzedniego badania niech robią kolejne na cito i bez dyskusji. Dawaj lady 💪🏻💪🏻💪🏻
Ja wiem, ze tak się robi ale - NIE MAM JAJ. Prędzej pójdę i zbadam się jeszcze raz. Serio.

Do góry