reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Straszne komplikacje, a jakbyś powtórzyła to badanie, to zdążysz dostać wynik przed wtorkiem? Ile teraz czekałaś?
W alabie miałam tego samego dnia, w tym labie co teraz czekałam kilka dni. Więc teoretycznie w poniedziałek mogę iść do alabu i się uda. Albo w piątek podjechać.
Tylko znów hajs w błoto...

reklama
nieee, spoko, ale kochana jesteś :* teraz to w biurze siedzę to i tak. Nie wiem zupełnie co mam robić też z terminem tej histero, czy dzownić i próbować przekładać, czy żyć nadzieją, ze jutro dostanę ten okres...
Bo co, przęłożę powiedzmy na czwartek a okres dalej mi sie spóźni to znów będę przekładać? Naprawdę, jestem tak skołowana :(
A przypomnij mi, kiedy miałaś owulacje? W poprzednim cyklu miałaś monitoring, w tym tez?

To brzmi dla mnie strasznie, taka duża ilość pracy i tak mało snu 😀 często się zdarza, że o 23 dopiero wracasz?
Wiesz co na szczęście nie, ja ogólnie jestem pokręcona osoba i najlepiej się czułam w trybie spania 3-5h. Serio miałam tak że 4 wstawałam na zdalnych zaczynałam od ćwiczeń i potrafilam kończyć wieczorne ćwiczenia koło 12 i kąpięl sen więc spałam 3h i 4 znów 😂😂 wspominam to mega, a im więcej nie raz śpię to mam wrażenie, że gorzej teraz śpię 5-7h średnio czasami zdarza się dni więcej czasmi mniej 🙈.
To akurat do 23 spędzam wtedy po pracy na pracy własnej lub czekaniu na męża, aż on swoją skończy😂🙈. My lubimy jak się dzieje 😂

dziękuję ❤
ale naprawdę nie liczę na dodatnia bete. Dziś 13 dzień po ovi, także wynik powinien być miarodajny
U mnie tez w 13 dniu po iniekcji raz jeszcze dał kreskę :( ale tylko raz tak długo ki się utrzymał, normalnie koło tygodnia, wiec chyba nie ma reguły 🤷🏻‍♀️
w tym nie miałam, w zeszłym robiłam i wyszło, ze owu miałam dzień po teście pozytywnym. Więc owu wypadała 3.11
No to jutro będzie franca, już zaczynam odprawiać swoje szamańskie rytuały
hocus pocus witch GIF

To ja jeżdżę sama i dlatego mąż już kręci nosem, ze nie będę zimą jeździła autostradą 😁 W sumie dwa dni temu zepsuło mi się auto, mój tato zaczął intensywne poszukiwania nowego, martwi sie, ze tego się nie da naprawić itd. Jeszcze nie wie, że najprawdopodobniej niedługo nie będę nigdzie jeździć:D musimy mu powiedzieć, bo siedzi wieczorami w garażu, próbuje naprawiać, klnie przy tym tak aż strach, mąż mówi, że już nie ma sumienia go tak trzymać w niepewności 😅
Od 3 dni jeżdżę albo z mężem, albo z bratem albo z mamą i dostosowuje się godzin, więc wiem o czym mówisz, nie dałabym rady tak dojeżdżać na co dzień:D
Ja akurat będę jeździć i mąż nie ma nic do gadania 😂, jestem uparta 😂, jedynie z motocykla zrezygnuje 😂. Akurat ja pochodzę z rodziny mechaników, uwielbiam motoryzację 😂 i często czas na warsztacie spędzam😂, kiedyś myślałam, że się nie przyzwyczaję, a teraz w sumie już okej. Ogólnie co by nie było wiem, że dam radę 😂

No ja mam wrażenie, ze ogólnie z tą diagnostyką to ja mam wszystko pod górę, jak nie urok to sraczka, medicover to w ogóle żal ze skierowaniami, więc za wszystko płacę sama, a teraz jeszcze ten okres taki złośliwy... Wybaczcie te zale, ogólnie zawsze jestem pozytywnie nastawiona ale dziś już mnie przerasta już to. Tak czekałam na tą histero i zamiast spokojnie na nią iść to stres...
Nie przepraszaj masz prawo do złości, a po to jesteśmy żebyś do nas się wyżaliła ❤️

reklama
@Zazuu patrząc na mój wykres mogłabym jutro zrobić progesteron żeby sprawdzić czy owu było? Czy myślisz, że za wcześnie? Bo teraz tak myślę, że mam dentystę w piątek, więc jak wtedy dopiero zrobię bo nie będę wiedzieć na czym stoję, a jakby jednak okazało się, że była owu to mu powiem, że mogę być w ciąży.

Oczywiście jak któraś wie, to chętnie posłucham, poprostu @Zazuu tak mecze w tym mce, że zaraz bd o nie znów ona, nie odpisuje 😂😂

Ja jak się zastanawialam czy to ci miałam było owulacja to robiłam 1dpo progesteron i lekarz potwierdził, że owu nie było bo prog zerowy, a gdyby była owu to jakkolwiek by drgnęło i potwierdziłam to w kilku źródłach więc ja bym zbadała

Do góry