Calineczka92
Fanka BB :)
Jestem fankom oglądania teraz wykresów, bo się uczę, ale tak jak @Zazuu pisała jeszcze się to rozwinie, a to pierwszy raz masz tak z plamieniem?A proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem fankom oglądania teraz wykresów, bo się uczę, ale tak jak @Zazuu pisała jeszcze się to rozwinie, a to pierwszy raz masz tak z plamieniem?A proszę
Jak tak pójdzie dalej to w pt planuje zrobić ponownie progesteron bo znaczy, że to by była moja 1 owulacja od conajmniej 6 cykli więc ja obserwuję i się jaram sama owulacjaU Ciebie za 3 dni 1 test moze ruszyć do boju
Czekam na betę, oj tak chce żeby było dobrze u Ciebiecześć laski !
Niestety u mnie to raczej biochem albo brak ciąży. Test wygląda tak samo jak wczoraj, także nawet nie robiłam zdj, bo nie było czemu... I tak siedzę i czekam na tą bete dla świętego spokoju, no ale raczej nic z tego nie będzie
Moim zdaniem jest bardzo ładny, ale niech się wypowiedzą doświadczone dziewczyny.Dziewczyny odebrałam wyniki wczorajszych badań...
Beta 61.3
Progesteron 24.6
Czy ta beta nie jest za wysoka, skoro dopiero to 3t+4?
Właśnie w tym bezowulacyjnym tez mialam, ja po laparo mam jeden jajnik, więc bardzo mozliwe, ze co drugi miesiąc ovu. Zresztą w tym miesiącu Malż wraca w piątek 18.11 i wyjezdza 21.11 do 24.11 także i tak ominiemy owulacje, bo na pewno przypadnie w dni nieobecności.Jestem fankom oglądania teraz wykresów, bo się uczę, ale tak jak @Zazuu pisała jeszcze się to rozwinie, a to pierwszy raz masz tak z plamieniem?
Szalony szalony! Dziś w sekundę się obudziłam jak to zobaczyłam. To kiedy teraz testować?Co za szalony wykres
Byłabym zmieszana na równi z aplikacją
Mam nadzieję, że jednak coś Ci się rozjedzie i jednak traficie . Kurcze jak co 2 mce próby to też faktycznie, mam nadzieję, że Ci się zmieni, bo niektóry mają normalnie co mce z tego samego.Właśnie w tym bezowulacyjnym tez mialam, ja po laparo mam jeden jajnik, więc bardzo mozliwe, ze co drugi miesiąc ovu. Zresztą w tym miesiącu Malż wraca w piątek 18.11 i wyjezdza 21.11 do 24.11 także i tak ominiemy owulacje, bo na pewno przypadnie w dni nieobecności.
Samopoczucie ok, trochę zmęczona, ale nie łączę tego z ciążą, bo codziennie wstaję o 5:30, wracam do domu ok 17, cos trzeba ogarnąć i zaraz jest 20.... Wczoraj mnie trochę mdliło, ale jak zjadłam to przeszło@Emka_27 jak tam samopoczucie i beta?
Moim zdaniem jest bardzo ładny, ale niech się wypowiedzą doświadczone dziewczyny.
Zobaczymy co nam czas przyniesie. Na dzien dzisiejszy gdy usłyszałam wczoraj o tej rakiecie w PL mocno się zaniepokoiłam obecną sytuacją i myslę o bezpieczeństwie tych, ktorych już mam w domu.Mam nadzieję, że jednak coś Ci się rozjedzie i jednak traficie . Kurcze jak co 2 mce próby to też faktycznie, mam nadzieję, że Ci się zmieni, bo niektóry mają normalnie co mce z tego samego.
Najlepsze byłoby jakby można było sobie w takich sytuacjach przetrzymać a lodówce podać w strzykawce