reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Jestem fankom oglądania teraz wykresów, bo się uczę, ale tak jak @Zazuu pisała jeszcze się to rozwinie, a to pierwszy raz masz tak z plamieniem?
Właśnie w tym bezowulacyjnym tez mialam, ja po laparo mam jeden jajnik, więc bardzo mozliwe, ze co drugi miesiąc ovu. Zresztą w tym miesiącu Malż wraca w piątek 18.11 i wyjezdza 21.11 do 24.11 także i tak ominiemy owulacje, bo na pewno przypadnie w dni nieobecności. 🤷‍♀️

Właśnie w tym bezowulacyjnym tez mialam, ja po laparo mam jeden jajnik, więc bardzo mozliwe, ze co drugi miesiąc ovu. Zresztą w tym miesiącu Malż wraca w piątek 18.11 i wyjezdza 21.11 do 24.11 także i tak ominiemy owulacje, bo na pewno przypadnie w dni nieobecności. 🤷‍♀️
Mam nadzieję, że jednak coś Ci się rozjedzie 😂 i jednak traficie ✊✊. Kurcze jak co 2 mce próby to też faktycznie, mam nadzieję, że Ci się zmieni, bo niektóry mają normalnie co mce z tego samego.
Najlepsze byłoby jakby można było sobie w takich sytuacjach przetrzymać w lodówce i podać w strzykawce😂😂😂

reklama
Mam nadzieję, że jednak coś Ci się rozjedzie 😂 i jednak traficie ✊✊. Kurcze jak co 2 mce próby to też faktycznie, mam nadzieję, że Ci się zmieni, bo niektóry mają normalnie co mce z tego samego.
Najlepsze byłoby jakby można było sobie w takich sytuacjach przetrzymać a lodówce podać w strzykawce😂😂😂
Zobaczymy co nam czas przyniesie. Na dzien dzisiejszy gdy usłyszałam wczoraj o tej rakiecie w PL mocno się zaniepokoiłam obecną sytuacją i myslę o bezpieczeństwie tych, ktorych już mam w domu. 😑😶

Do góry