Calineczka92
Fanka BB :)
Jestem fankom oglądania teraz wykresów, bo się uczę, ale tak jak @Zazuu pisała jeszcze się to rozwinie, a to pierwszy raz masz tak z plamieniem?A proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem fankom oglądania teraz wykresów, bo się uczę, ale tak jak @Zazuu pisała jeszcze się to rozwinie, a to pierwszy raz masz tak z plamieniem?A proszę
Jak tak pójdzie dalej to w pt planuje zrobić ponownie progesteron bo znaczy, że to by była moja 1 owulacja od conajmniej 6 cykliU Ciebie za 3 dni 1 test moze ruszyć do boju![]()
Czekam na betę, oj tak chce żeby było dobrze u Ciebiecześć laski !
Niestety u mnie to raczej biochem albo brak ciąży. Test wygląda tak samo jak wczoraj, także nawet nie robiłam zdj, bo nie było czemu... I tak siedzę i czekam na tą bete dla świętego spokoju, no ale raczej nic z tego nie będzie![]()
Moim zdaniem jest bardzo ładny, ale niech się wypowiedzą doświadczone dziewczyny.Dziewczyny odebrałam wyniki wczorajszych badań...
Beta 61.3
Progesteron 24.6
Czy ta beta nie jest za wysoka, skoro dopiero to 3t+4?
Właśnie w tym bezowulacyjnym tez mialam, ja po laparo mam jeden jajnik, więc bardzo mozliwe, ze co drugi miesiąc ovu. Zresztą w tym miesiącu Malż wraca w piątek 18.11 i wyjezdza 21.11 do 24.11 także i tak ominiemy owulacje, bo na pewno przypadnie w dni nieobecności.Jestem fankom oglądania teraz wykresów, bo się uczę, ale tak jak @Zazuu pisała jeszcze się to rozwinie, a to pierwszy raz masz tak z plamieniem?
Szalony szalony! Dziś w sekundę się obudziłam jak to zobaczyłam. To kiedy teraz testować?Co za szalony wykres
Byłabym zmieszana na równi z aplikacją![]()
Mam nadzieję, że jednak coś Ci się rozjedzieWłaśnie w tym bezowulacyjnym tez mialam, ja po laparo mam jeden jajnik, więc bardzo mozliwe, ze co drugi miesiąc ovu. Zresztą w tym miesiącu Malż wraca w piątek 18.11 i wyjezdza 21.11 do 24.11 także i tak ominiemy owulacje, bo na pewno przypadnie w dni nieobecności.![]()
Samopoczucie ok, trochę zmęczona, ale nie łączę tego z ciążą, bo codziennie wstaję o 5:30, wracam do domu ok 17, cos trzeba ogarnąć i zaraz jest 20.... Wczoraj mnie trochę mdliło, ale jak zjadłam to przeszło@Emka_27 jak tam samopoczucie i beta?
Moim zdaniem jest bardzo ładny, ale niech się wypowiedzą doświadczone dziewczyny.
Zobaczymy co nam czas przyniesie. Na dzien dzisiejszy gdy usłyszałam wczoraj o tej rakiecie w PL mocno się zaniepokoiłam obecną sytuacją i myslę o bezpieczeństwie tych, ktorych już mam w domu.Mam nadzieję, że jednak coś Ci się rozjedziei jednak traficie
. Kurcze jak co 2 mce próby to też faktycznie, mam nadzieję, że Ci się zmieni, bo niektóry mają normalnie co mce z tego samego.
Najlepsze byłoby jakby można było sobie w takich sytuacjach przetrzymać a lodówce podać w strzykawce![]()