reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
U mnie chyba znowu sie szykuje bezowulacyjny cykl. Temperatura spadla z 36.6 na 36.32 dzis 36.34 i wczoraj wieczorem po podtarciu brązowy śluz, dziś z rana też. A to dopiero 9 dzień cyklu, @ skończyłam 12.11.

U mnie chyba znowu sie szykuje bezowulacyjny cykl. Temperatura spadla z 36.6 na 36.32 dzis 36.34 i wczoraj wieczorem po podtarciu brązowy śluz, dziś z rana też. A to dopiero 9 dzień cyklu, @ skończyłam 12.11.

W 9 dc to jeszcze nawet Twoje jajniki nie wiedzą czy cykl będzie owulacyjny. Powtarzające się plamienia są powodem do diagnostyki

W ogóle uważam, że badanie AMH powinno być pierwsza zlecaną rzeczą przed rozpoczęciem jakiejkolwiek drogi że staraniami. W ogóle bym to dorzuciła w bilansie 18 latki, a chłopcom Badenie nasienia 😂
Jakbym kandydowała na prezydenta to poznacie mnie po tych postulatach 😂
Masz rację bo człowiek wie na czym stoi poniekąd, ale u mnie też lekarz tak sam nie wiedział czy jest sens robienia 😂, dopiero jak progesteron jeszcze wyszedł, że dalej pół roku brak owulacji to było ze jak chce to mogę zrobić 😡

Masz rację bo człowiek wie na czym stoi poniekąd, ale u mnie też lekarz tak sam nie wiedział czy jest sens robienia 😂, dopiero jak progesteron jeszcze wyszedł, że dalej pół roku brak owulacji to było ze jak chce to mogę zrobić 😡

Najlepsze jest to, że lekarze zlecają to jak się nie udaje rok /dwa/osiem a prawda jest taka, że ten czas który upłynął czasem przekreśla szansę na ciążę bo nagle się okazuje, że teraz AMH jest już skrajnie niskie i albo cud albo in vitro a i to nie zawsze pomoże

W ogóle uważam, że badanie AMH powinno być pierwsza zlecaną rzeczą przed rozpoczęciem jakiejkolwiek drogi że staraniami. W ogóle bym to dorzuciła w bilansie 18 latki, a chłopcom Badenie nasienia 😂
Jakbym kandydowała na prezydenta to poznacie mnie po tych postulatach 😂
ja też tak myślę. Bo wiadomo od razu, czy ma się czas na pitolenie "przyjdzie pani za trzy miesiace/pol roku/rok". Jak się nie ma wyniku amh, to nie wiadomo, czy się ten rok ma.

Btw. dalej czekam na ten wynik, już trzeci dzień :(

reklama
W ogóle chciałam się pochwalić. Nastawiłam dziś budzik na 6 celem mierzenia temperatury.

Okazało się, że jednak jakimś cudem zamówiłam termometr z jednym miejscem po przecinku i już nie mogę zasnąć, a jestem dramatycznie zmęczona. Więc dzisiaj nie dane mi było ani temperatury zmierzyć, ani się wyspać

To mniej więcej taki sukces jak to wydłużenie cyklu duphastonem😂

Do góry