Zazuu
Fanka BB :)
Mi się nawet ostatnio tak jak z marszu pójść rano, a już wieczorem miałam wynik , ale z tego co wiem czasami kilka dni się czeka.
Łooooooo ja czekałam z 10 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się nawet ostatnio tak jak z marszu pójść rano, a już wieczorem miałam wynik , ale z tego co wiem czasami kilka dni się czeka.
U mnie chyba znowu sie szykuje bezowulacyjny cykl. Temperatura spadla z 36.6 na 36.32 dzis 36.34 i wczoraj wieczorem po podtarciu brązowy śluz, dziś z rana też. A to dopiero 9 dzień cyklu, @ skończyłam 12.11.
Masz rację bo człowiek wie na czym stoi poniekąd, ale u mnie też lekarz tak sam nie wiedział czy jest sens robienia , dopiero jak progesteron jeszcze wyszedł, że dalej pół roku brak owulacji to było ze jak chce to mogę zrobićW ogóle uważam, że badanie AMH powinno być pierwsza zlecaną rzeczą przed rozpoczęciem jakiejkolwiek drogi że staraniami. W ogóle bym to dorzuciła w bilansie 18 latki, a chłopcom Badenie nasienia
Jakbym kandydowała na prezydenta to poznacie mnie po tych postulatach
Pokaż wykres plsU mnie chyba znowu sie szykuje bezowulacyjny cykl. Temperatura spadla z 36.6 na 36.32 dzis 36.34 i wczoraj wieczorem po podtarciu brązowy śluz, dziś z rana też. A to dopiero 9 dzień cyklu, @ skończyłam 12.11.
Mi się picło, pani z laboratorium mówi wynik będzie i za chwilę o kurcze nie ma daty więc dziś no faktycznie dziś będzie, więc dobrze pani trafiłaŁooooooo ja czekałam z 10 dni
Masz rację bo człowiek wie na czym stoi poniekąd, ale u mnie też lekarz tak sam nie wiedział czy jest sens robienia , dopiero jak progesteron jeszcze wyszedł, że dalej pół roku brak owulacji to było ze jak chce to mogę zrobić
ja też tak myślę. Bo wiadomo od razu, czy ma się czas na pitolenie "przyjdzie pani za trzy miesiace/pol roku/rok". Jak się nie ma wyniku amh, to nie wiadomo, czy się ten rok ma.W ogóle uważam, że badanie AMH powinno być pierwsza zlecaną rzeczą przed rozpoczęciem jakiejkolwiek drogi że staraniami. W ogóle bym to dorzuciła w bilansie 18 latki, a chłopcom Badenie nasienia
Jakbym kandydowała na prezydenta to poznacie mnie po tych postulatach
W ogóle chciałam się pochwalić. Nastawiłam dziś budzik na 6 celem mierzenia temperatury.
Okazało się, że jednak jakimś cudem zamówiłam termometr z jednym miejscem po przecinku i już nie mogę zasnąć, a jestem dramatycznie zmęczona. Więc dzisiaj nie dane mi było ani temperatury zmierzyć, ani się wyspać