Kaala
Fanka BB :)
Ja myśle teraz o tym wszystkimCzemu zapadła taka niezręczna cisza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myśle teraz o tym wszystkimCzemu zapadła taka niezręczna cisza?
Potrzebuję więcej info, bo wbrew pozorom Opolskie mimo, że najmniejsze z województw, to np. z Głubczyc do Namysłowa jest ponad 100 km .A co do Ginekologów . To jakich polecacie ?
Najlepiej woj. Dolnośląskie/ Opolskie
bo wszystkie drapią reklamę
Ja nie mam żadnej reklamy xdbo wszystkie drapią reklamę
Bo szukam prezentów dla mojego męża i mamy.Czemu zapadła taka niezręczna cisza?
Głównie to Nysa a ze w Nysie nie ma żadnego lekarza to aktualnie do Opola jeżdżę .Potrzebuję więcej info, bo wbrew pozorom Opolskie mimo, że najmniejsze z województw, to np. z Głubczyc do Namysłowa jest ponad 100 km .
Jeśli okolice Namysłowa/Brzegu, to nie moje rewiry, bo to ok. 80 km od mojego miasta.
Napiszę na priv.Głównie to Nysa a ze w Nysie nie ma żadnego lekarza to aktualnie do Opola jeżdżę .
Ale praktycznie mam do Opola tyle samo co do Wrocławia
Ja myśle teraz o tym wszystkim
Masz nad czyn myśleć. Ale moim zdaniem dostałaś mega cenne rady. Sama mam wynik podobny proga i też dostałam Duphaston od 18 dnia cyklu. Dopiero tutaj dziewczyny uświadomiły mnie, że próg mam dobryJa myśle teraz o tym wszystkim
DziękujeNapiszę na priv.
Udzielę Ci info.