reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A co do Ginekologów . To jakich polecacie ?
Najlepiej woj. Dolnośląskie/ Opolskie
Potrzebuję więcej info, bo wbrew pozorom Opolskie mimo, że najmniejsze z województw, to np. z Głubczyc do Namysłowa jest ponad 100 km 😉.

Jeśli okolice Namysłowa/Brzegu, to nie moje rewiry, bo to ok. 80 km od mojego miasta.

bo wszystkie drapią reklamę 😂

Mam nadzieję, że wydrapiecie nam coś super 😂
Przy okazji oświadczam, że jeśli wrócę do domu za chwilę i okaże się, że dalej nie mam okresu (a jak frajer caly dzien w podpasce 😂) to przetestuje testy ciążowe co zamówiłam za sprawą Bibi bo już nawet seks nie pomógł na wywołanie tej czerwonej rury 🤬

Potrzebuję więcej info, bo wbrew pozorom Opolskie mimo, że najmniejsze z województw, to np. z Głubczyc do Namysłowa jest ponad 100 km 😉.

Jeśli okolice Namysłowa/Brzegu, to nie moje rewiry, bo to ok. 80 km od mojego miasta.
Głównie to Nysa a ze w Nysie nie ma żadnego lekarza to aktualnie do Opola jeżdżę .
Ale praktycznie mam do Opola tyle samo co do Wrocławia

Ja myśle teraz o tym wszystkim 🤷‍♀️

Myśl myśl, my wszystkie mamy ten szok za sobą 😅
Przysięgam, że jak tu przyszłam 2 lata temu to byłam głupiutka jak but😅😂 a teraz moja ginekolog pyta mnie jakie mam pomysły jeszcze, a jak opisuje usg to bardzo się skupia żeby się nie jebnąć bo ja doskonale wiem co mi pokazuje i jak ma dzień lenia i coś zmierzy za mało perfekcyjnie to wie że czeka ją konfrontacja z moim sokolim okiem 😁
Obyś tej wiedzy nie musiała nigdy zdobyć

reklama
Do góry