Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie byle się pozbyć tak jak mnie odsyłali za mce zobaczymy brała pani hormony będzie się normować, i tak z mce na mce zobaczymy co będzie, a potem no w przyszłym działamy a jednak nie za 2mce bo coś ale niech się pani stara (bez owulacji). A teraz może już dla świętego spokoju damy jakieś hormony . A badania po co jeszcze za dużo będziemy wiedziećtak, najczęściej duphaston od 16dc o proszę wrócić za pół roku... i tak uciekają miesiace
Oczywiście, zrobisz, jak uważasz, ale dostałaś naprawdę dobre rady.Myśle , że spróbuje z tymi zaleceniami co ona mi dała . Zna dokładnie moja historie choroby , dość często u niej jestem.
Zobaczę tez jak teraz będą wyglądać cykle jeżeli coś sie bardzo pozmienia , zacznę coś działać .
Dziękuje Wam za rady
A co do Ginekologów . To jakich polecacie ?
Najlepiej woj. Dolnośląskie/ Opolskie
Dobra koniec żali o beznadziejnych ginekologach, a powiedzcie czy Wam też wyskakuje ta wkurzająca reklama ze zdrapaniem na całą stronę, nawet w sumie nie wiem czego, ale mnie denerwuje
Chyba też ściągnę, bo to mnie do szału chce doprowadzić i non stopMam apke więc nie, ale w niej wkurvvia mnie wiele innych rzeczy
Ja nadrabiam cały dzieńCzemu zapadła taka niezręczna cisza?
bo wszystkie drapią reklamęCzemu zapadła taka niezręczna cisza?