reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
tak, najczęściej duphaston od 16dc o proszę wrócić za pół roku... i tak uciekają miesiace
Dokładnie byle się pozbyć 🤷‍♀️tak jak mnie odsyłali za mce zobaczymy brała pani hormony będzie się normować, i tak z mce na mce zobaczymy co będzie, a potem no w przyszłym działamy a jednak nie za 2mce bo coś 😂 ale niech się pani stara (bez owulacji). A teraz może już dla świętego spokoju damy jakieś hormony 😂🤷‍♀️. A badania po co🤷‍♀️ jeszcze za dużo będziemy wiedzieć 😂😂😂

Myśle , że spróbuje z tymi zaleceniami co ona mi dała . Zna dokładnie moja historie choroby , dość często u niej jestem.
Zobaczę tez jak teraz będą wyglądać cykle jeżeli coś sie bardzo pozmienia , zacznę coś działać .
Dziękuje Wam za rady ❤️
Oczywiście, zrobisz, jak uważasz, ale dostałaś naprawdę dobre rady.

Teraz pomyśl sobie, że ktoś z Twoich bliskich lub Ty idziecie do diabetologa z podejrzeniem cukrzycy, ale diabetolog nie zleca żadnych badań, tylko na ślepo przepisuje insulinę.
I co? Słuchałabyś takiego lekarza?
W końcu to lekarz- pewnie wie, co robi.

Otóż nie! Żeby było leczenie, najpierw musi zostać postawiona diagnoza na podstawie badań.
Lekarz nie ma działać na ślepo- to taki zawód, który wymaga twardych dowodów.
Takimi dowodami są badania.

reklama
Do góry