pluto_nova
Moderator
nie każdy wie co robi, uwierz mi. Już opowiadałyśmy takie historie, że większość się za głowy łapała…Ja jestem pacjentem ona jest lekarzem , chyba wie co robi ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie każdy wie co robi, uwierz mi. Już opowiadałyśmy takie historie, że większość się za głowy łapała…Ja jestem pacjentem ona jest lekarzem , chyba wie co robi ?
Tak robiłam wynik wyszedł 14,78
Ja jestem pacjentem ona jest lekarzem , chyba wie co robi ?
wiem, że to szok, ja jeszcze nie wyszłam ze swojego, jest tam kilkadziesiąt stron temu.to już nie wiem co o tym myśleć
to już nie wiem co o tym myśleć
wiem, że to szok, ja jeszcze nie wyszłam ze swojego, jest tam kilkadziesiąt stron temu.
Ale jak dziewczyny Ci mówią, że coś jest nie halo, to zaufaj im i chociaż sprawdź zalecenia swojego ginekologa u jeszcze innego ginekologa.
Ja wiem, że @Zazuu ma mega wiedzę popartą z badań, a lekarze niestety często idą schematami, a nie indywidualnie, sama już przerobiłam tyłu ginekologów i każdy coś innego mówiłZrobisz co uważasz. Ale stawianie diagnozy bez leczenia u mnie dyskwalifikuje lekarza od razu. Zwłaszcza ładowanie hormonów. Mało kto mówi o tym, że żeby brać syntetyczny progesteron trzeba mieć pewność, że korzyści płynące z jego brania są większe ewentualne skutki uboczne. Wiecie, że są badania mówiące o tym, że dydrogesteron zawarty w dupku może nieść za sobą spore ryzyko? Wrzucam kilka skutków brania dupka. I oczywiście skala nie jest ogromna, ale jeśli nie ma oczywistych korzyści to po co ryzykować?
tak, najczęściej duphaston od 16dc o proszę wrócić za pół roku... i tak uciekają miesiaceJa wiem, że @Zazuu ma mega wiedzę popartą z badań, a lekarze niestety często idą schematami, a nie indywidualnie, sama już przerobiłam tyłu ginekologów i każdy coś innego mówił