reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

ja mam dokładnie tak samo! Korci mnie ale jednocześnie boje się negatywnego wyniku
jakie to demorywujace jak wychodzi jedna kreska i myślę,że znowu to samo...partnera nie ma na codzien w domu więc ja mam tylko tydzień w całym miesiącu ,żeby się starać 🤷 teraz będzie coraz gorzej bo jego zjazdy zaczną się całkiem mijać z owu wg kalendarzyka

reklama
@LadyCaro udalo Ci się umowic meza na bezpłatne badanie nasienia? Mój zadzwonił i of course wszystko niby rozeszło się w jeden dzień, ale mają w listopadzie 20% zniżki jakby chciał 😂😂 jakoś czułam, ze tak będzie 🤪
Tak, mojemu to samo zaproponowali jak zadzwonił. My narazie nie robimy, bo teraz histero i przerwa i tak. Może w styczniu go wyślę. Ale ja to ja, nie mam motywacji do tego, bo jakie by nie wyszły te wyniki to już nie wiem co mam z tym więcej zrobić :D

No wiesz, ona mu tego nie powie. Też to, ze planowane nie znaczy nie chciane :)
Ale też mi przykro, ze niektórym to tak łatwo przychodzi, a ja muszę się męczyć. No ale nik nie mówił, ze zycie będzie sprawiedliwe.
Ja mam nadzieje, ze w Twoim wypadku jak pisałaś coś utrudnia dojście i po zabiegu będzie lepiej :) nie wiem dokładnie co opisywałaś, nie pamietam już i się nie znam 😞 ale wierze mocno ze tak będzie bo staracie się już długo 🍀

Ja mam nadzieje, ze w Twoim wypadku jak pisałaś coś utrudnia dojście i po zabiegu będzie lepiej :) nie wiem dokładnie co opisywałaś, nie pamietam już i się nie znam 😞 ale wierze mocno ze tak będzie bo staracie się już długo 🍀
No właśnie ja nawet nie wiem czy to tam jest czy nie :D ogólnie praktycznie co miesiąc mam plamienia 6-8dpo mimo dobrego progesteronu. Więc jest podejrzenie polipa. W ciągu ostatnich 3 miesiecy miałam tez sprawdzane eno, i 2 miesiace z rzędu miałam około 16 mm (czyli dużo) i miałam plamienia, aw tym miesiacu miałam niecałe 12 i nie miałam plamień. Więc myślę, ze może coś z tym endo też być ale to juz moja luźna interperetacja :D
I tez wydaje mi się, ze to jednak nie tylko w nasieniu jest problem bo naprawde i przy dużo gorszych wynikach dziewczyny zachodzą, a u nas żadnej ciąży przez 2,5 roku zadnej ciaży. Więc serio mam nadzieję, ze coś mi znajdą.

No właśnie ja nawet nie wiem czy to tam jest czy nie :D ogólnie praktycznie co miesiąc mam plamienia 6-8dpo mimo dobrego progesteronu. Więc jest podejrzenie polipa. W ciągu ostatnich 3 miesiecy miałam tez sprawdzane eno, i 2 miesiace z rzędu miałam około 16 mm (czyli dużo) i miałam plamienia, aw tym miesiacu miałam niecałe 12 i nie miałam plamień. Więc myślę, ze może coś z tym endo też być ale to juz moja luźna interperetacja :D
I tez wydaje mi się, ze to jednak nie tylko w nasieniu jest problem bo naprawde i przy dużo gorszych wynikach dziewczyny zachodzą, a u nas żadnej ciąży przez 2,5 roku zadnej ciaży. Więc serio mam nadzieję, ze coś mi znajdą.
Tez mam nadzieje, bo to będzie jak kamień z serca. Powodzenia!! 💕

Tak, mojemu to samo zaproponowali jak zadzwonił. My narazie nie robimy, bo teraz histero i przerwa i tak. Może w styczniu go wyślę. Ale ja to ja, nie mam motywacji do tego, bo jakie by nie wyszły te wyniki to już nie wiem co mam z tym więcej zrobić :D
Mój się dzisiaj spytał, czy ma iść, bo chce wiedzieć, czy już powinnam go rzucić 😂😂 o bobie chłopy 🙅‍♀️

Tak czytam Was i czytam i tak bardzo rozumiem. Ja jestem znowuż w innej sytuacji. Nie wiem kiedy podjąć decyzję o zaprzestaniu prób. Wszystko odkładam bo tak czekam na tą ciążę. Nie wiem co zrobić ze swoim życiem jeśli tej ciąży jednak nie będzie :(

Osobiście zazdroszczę wszystkim dziewczynom które mają przed sobą pierwsza ciążę... My po tych 4 poronieniach o prawdopodobieństwie ciąży czy o ciąży gadamy jak o katarze. Jak poroniłam ostatni raz to tylko był komunikat "znowu, zawieź mnie do szpitala", a po wszystkim pojechaliśmy do mrówki po śrubki 💁‍♀️ zero zaskoczenia i radości/smutku , dzień jak co dzień
Znam to uczucie, mamy dokładnie to samo 😞

A ja nie wiem dlaczego to sobie zrobiłam ale mimo potężnego zapasu pinków, siknęłam dziś rano na facelle bo któraś tu na forum wczoraj coś napisała (może w innym wątku), że jej pink wczesnej ciąży nie wyłapał ale facelle już tak i …. jest jakiś cień 🙄 wiem, że to 💩testy i ze to może być kreska testowa (na zdjęciu nie widać tego co na żywo) ale wiadomo, okresu nie ma, ból brzucha minął i główka pracuje 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

reklama
@LaLaLaKoala jednak synchronizacja
U mnie dziś 1dc

Shining Stephen King GIF
to chyba dobrze, że już zaczęłaś kolejny cykl 😝

Do góry