reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

ja mam dokładnie tak samo! Korci mnie ale jednocześnie boje się negatywnego wyniku
jakie to demorywujace jak wychodzi jedna kreska i myślę,że znowu to samo...partnera nie ma na codzien w domu więc ja mam tylko tydzień w całym miesiącu ,żeby się starać 🤷 teraz będzie coraz gorzej bo jego zjazdy zaczną się całkiem mijać z owu wg kalendarzyka

reklama
@LadyCaro udalo Ci się umowic meza na bezpłatne badanie nasienia? Mój zadzwonił i of course wszystko niby rozeszło się w jeden dzień, ale mają w listopadzie 20% zniżki jakby chciał 😂😂 jakoś czułam, ze tak będzie 🤪
Tak, mojemu to samo zaproponowali jak zadzwonił. My narazie nie robimy, bo teraz histero i przerwa i tak. Może w styczniu go wyślę. Ale ja to ja, nie mam motywacji do tego, bo jakie by nie wyszły te wyniki to już nie wiem co mam z tym więcej zrobić :D

No wiesz, ona mu tego nie powie. Też to, ze planowane nie znaczy nie chciane :)
Ale też mi przykro, ze niektórym to tak łatwo przychodzi, a ja muszę się męczyć. No ale nik nie mówił, ze zycie będzie sprawiedliwe.
Ja mam nadzieje, ze w Twoim wypadku jak pisałaś coś utrudnia dojście i po zabiegu będzie lepiej :) nie wiem dokładnie co opisywałaś, nie pamietam już i się nie znam 😞 ale wierze mocno ze tak będzie bo staracie się już długo 🍀

Ja mam nadzieje, ze w Twoim wypadku jak pisałaś coś utrudnia dojście i po zabiegu będzie lepiej :) nie wiem dokładnie co opisywałaś, nie pamietam już i się nie znam 😞 ale wierze mocno ze tak będzie bo staracie się już długo 🍀
No właśnie ja nawet nie wiem czy to tam jest czy nie :D ogólnie praktycznie co miesiąc mam plamienia 6-8dpo mimo dobrego progesteronu. Więc jest podejrzenie polipa. W ciągu ostatnich 3 miesiecy miałam tez sprawdzane eno, i 2 miesiace z rzędu miałam około 16 mm (czyli dużo) i miałam plamienia, aw tym miesiacu miałam niecałe 12 i nie miałam plamień. Więc myślę, ze może coś z tym endo też być ale to juz moja luźna interperetacja :D
I tez wydaje mi się, ze to jednak nie tylko w nasieniu jest problem bo naprawde i przy dużo gorszych wynikach dziewczyny zachodzą, a u nas żadnej ciąży przez 2,5 roku zadnej ciaży. Więc serio mam nadzieję, ze coś mi znajdą.

No właśnie ja nawet nie wiem czy to tam jest czy nie :D ogólnie praktycznie co miesiąc mam plamienia 6-8dpo mimo dobrego progesteronu. Więc jest podejrzenie polipa. W ciągu ostatnich 3 miesiecy miałam tez sprawdzane eno, i 2 miesiace z rzędu miałam około 16 mm (czyli dużo) i miałam plamienia, aw tym miesiacu miałam niecałe 12 i nie miałam plamień. Więc myślę, ze może coś z tym endo też być ale to juz moja luźna interperetacja :D
I tez wydaje mi się, ze to jednak nie tylko w nasieniu jest problem bo naprawde i przy dużo gorszych wynikach dziewczyny zachodzą, a u nas żadnej ciąży przez 2,5 roku zadnej ciaży. Więc serio mam nadzieję, ze coś mi znajdą.
Tez mam nadzieje, bo to będzie jak kamień z serca. Powodzenia!! 💕

Tak, mojemu to samo zaproponowali jak zadzwonił. My narazie nie robimy, bo teraz histero i przerwa i tak. Może w styczniu go wyślę. Ale ja to ja, nie mam motywacji do tego, bo jakie by nie wyszły te wyniki to już nie wiem co mam z tym więcej zrobić :D
Mój się dzisiaj spytał, czy ma iść, bo chce wiedzieć, czy już powinnam go rzucić 😂😂 o bobie chłopy 🙅‍♀️

Tak czytam Was i czytam i tak bardzo rozumiem. Ja jestem znowuż w innej sytuacji. Nie wiem kiedy podjąć decyzję o zaprzestaniu prób. Wszystko odkładam bo tak czekam na tą ciążę. Nie wiem co zrobić ze swoim życiem jeśli tej ciąży jednak nie będzie :(

Osobiście zazdroszczę wszystkim dziewczynom które mają przed sobą pierwsza ciążę... My po tych 4 poronieniach o prawdopodobieństwie ciąży czy o ciąży gadamy jak o katarze. Jak poroniłam ostatni raz to tylko był komunikat "znowu, zawieź mnie do szpitala", a po wszystkim pojechaliśmy do mrówki po śrubki 💁‍♀️ zero zaskoczenia i radości/smutku , dzień jak co dzień
Znam to uczucie, mamy dokładnie to samo 😞

A ja nie wiem dlaczego to sobie zrobiłam ale mimo potężnego zapasu pinków, siknęłam dziś rano na facelle bo któraś tu na forum wczoraj coś napisała (może w innym wątku), że jej pink wczesnej ciąży nie wyłapał ale facelle już tak i …. jest jakiś cień 🙄 wiem, że to 💩testy i ze to może być kreska testowa (na zdjęciu nie widać tego co na żywo) ale wiadomo, okresu nie ma, ból brzucha minął i główka pracuje 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

reklama
@LaLaLaKoala jednak synchronizacja
U mnie dziś 1dc

Shining Stephen King GIF
to chyba dobrze, że już zaczęłaś kolejny cykl 😝

Do góry