reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
U mnie ostatni cykl starań i muszę odpocząć psychicznie, wrócę wiosną. Więc też się nie nastawiam, że coś wyjdzie ale wolę wiedzieć i mieć "z głowy"

Aa mój współpracuje i mówi ze nie ma problemu, także spoko. Akurat była na dzisiaj teleporada u endo, więc zmęczenie, senność, ochota na słodkie i może da krzywą, do tego 5 tarczycową od razu. Tylko jest jeden problem.. ja mdleje przy pobieraniu krwi 😞 ostatnio było dobrze, ale jak mam być bez jedzenia 3 godziny na glukozie to nie wiem czy się to uda..
Nie 3 a 2. Pierwsze pobranie masz na czczo. Wypijasz glukoze i kolejne pobranie po godzinie i po dwóch. :) Też tak myslalam ale po wypiciu glukozy zamula :)

Kiedy zaczynacie robić testy? Ja mam dziś 8 DPO i nie wiem kiedy zacząć?
Ja też mam dzisiaj 8 dzień po owulacji, potwierdzonej tylko testami owu. Robiłam dzisiaj i biało, zamówiłam 20 testów z testeo na Allegro maja dobre opinie ale tutaj na forum średnio, mam tez pinki strumieniowe no i zobaczymy, ja nie umiem czekać i nie potrafię być cierpliwa i już świruje, jeszcze jak mam tyle tych testów to już wgl. Ale no chyba nic z tego cyklu, żadnych zmian, objawów, nic a nic. Do tygodnia powinno wszystko wyjść albo dwie kreski albo @. Powodzenia! 🌸🌸

Ja się zastanawiam nad wizyta u diabetologa,jak się nie uda teraz to chyba się umowie na styczen. Z tym,że ja w całym cyklu mam tydzień gdzie mogę się starać więc nie wiem na ile to też nie fart 😝 Niby trafiam akurat na owu (nie potwierdzona monitoringiem) ale narazie nic nie wychodzi. Martwi mnie podświadomie ten cukier

Stary mnie dziś rozczulił swoją niewiedzą nt. zasad działania testów ciążowych😅 obudził się o 5 rano i wola mnie do sypialni żebym jeszcze przyszła się przytulić, po czym taki dialog:
S: dostałaś okresu?
- nie
S: pisk ekscytacji
- ale test też robiłam i niestety jedna kreska
S: może lepiej jedna niż wcale???
Kurtyna 🤣

reklama
Ja też mam dzisiaj 8 dzień po owulacji, potwierdzonej tylko testami owu. Robiłam dzisiaj i biało, zamówiłam 20 testów z testeo na Allegro maja dobre opinie ale tutaj na forum średnio, mam tez pinki strumieniowe no i zobaczymy, ja nie umiem czekać i nie potrafię być cierpliwa i już świruje, jeszcze jak mam tyle tych testów to już wgl. Ale no chyba nic z tego cyklu, żadnych zmian, objawów, nic a nic. Do tygodnia powinno wszystko wyjść albo dwie kreski albo @. Powodzenia! 🌸🌸
ja chyba będę testować w poniedziałek , albo dopiero w dniu @ ,boje się rozczarowania :/

Do góry