reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja dostałam bez problemu w luxmedzie. Umowilam się na teleporade do diabetologa i powiedziałam że mam zjazdy energetyczne, napady głodu, senność, ochotę na słodkie. Niestety nie kłamałam 🤣 Od razu dostałam skierowanie na badania
Dokładnie tak powiem, ale ja nie mam w pakiecie diabetologa, ale myśle ze endo wypisze na krzywą glukozowa i dokupię insulinową ;)

reklama
No jak sieciówka to pewnie podobnie, jak zaczęliście? Konsultacja czy od razu badanie nasienia?

W naszym związku ja jestem od konsultacji 😂😂😂 poszliśmy na badanie, żałuję tylko że na podstawowe bo mój Stary nie jest współpracujący i na kolejne nie pójdzie jak już go lekarze utwierdzili w przekonaniu ze jest zajebisty 😂

W naszym związku ja jestem od konsultacji 😂😂😂 poszliśmy na badanie, żałuję tylko że na podstawowe bo mój Stary nie jest współpracujący i na kolejne nie pójdzie jak już go lekarze utwierdzili w przekonaniu ze jest zajebisty 😂
Aa mój współpracuje i mówi ze nie ma problemu, także spoko. Akurat była na dzisiaj teleporada u endo, więc zmęczenie, senność, ochota na słodkie i może da krzywą, do tego 5 tarczycową od razu. Tylko jest jeden problem.. ja mdleje przy pobieraniu krwi 😞 ostatnio było dobrze, ale jak mam być bez jedzenia 3 godziny na glukozie to nie wiem czy się to uda..

Aa mój współpracuje i mówi ze nie ma problemu, także spoko. Akurat była na dzisiaj teleporada u endo, więc zmęczenie, senność, ochota na słodkie i może da krzywą, do tego 5 tarczycową od razu. Tylko jest jeden problem.. ja mdleje przy pobieraniu krwi 😞 ostatnio było dobrze, ale jak mam być bez jedzenia 3 godziny na glukozie to nie wiem czy się to uda..
Po glukozie bedziesz się czuła jakbyś zjadła tort czekoladowy, na pewno nie bedziesz już chciała jeść 😁

reklama
Do góry