reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
Ja do premom robię nawet 3 do 4 dziennie jak zaczynają ciemnieć. U mnie 22.10 w południe byl jeszcze chwila do pik a wieczorem juz pik. Na następny dzień juz nie miałam wątpliwości, ze na pewno pik. Warto nie oszczedzać na testach i sprawdzać.

Zrobiłam test owu i apka pokazała mniej niż wczoraj wieczorem... wczoraj o 20 pokazało 1.58 a dziś o 10 juz 1.20.
I co teraz? Piku nie było czy przegapiłam zrobienie testu?
Wrzucę zdjecia - pierwsze z wczoraj, drugie sprzed chwili
20221101_201505.jpg
20221102_101602.jpg

a jak to jest z temperaturą? w pierwszym dniu wzrostu temperatury jest owulacja?
U mnie to wygląda tak a pik mialam 19.47 22.10, nie wiem co oznacza te cm oznaczone i te b, czy te b oznacza moment zapłodnienia komórki czy co? Kompletnienie ogarniam.

Załączniki

• Screenshot_20221102-103502_Premom.jpg
    Screenshot_20221102-103502_Premom.jpg
    154 KB · Wyświetleń: 37
Zrobiłam test owu i apka pokazała mniej niż wczoraj wieczorem... wczoraj o 20 pokazało 1.58 a dziś o 10 juz 1.20.
I co teraz? Piku nie było czy przegapiłam zrobienie testu?
Wrzucę zdjecia - pierwsze z wczoraj, drugie sprzed chwiliZobacz załącznik 1459605Zobacz załącznik 1459606
Moim zdaniem 1 pik, ale musisz wrzucić kilka slabszych i apka Ci sama po chwili oznaczy pik. U mnie premom na pik chyba zaznaczyl 1.41 a na 2 dzień miałam jeszcze 1.45

Hej, jeśli 21 miałam pik to w sumie mogłabym już zacząć testowanie nie? Piersi mnie już od kilku dni ćmią, ale tak okresowo raczej, a dziś od rana strasznie mnie ciągnie jajnik. Zakupię dzisiaj pinki.
No wiesz, ja tam testowałam, a niby wcześniej owu miałam od Ciebie.

Na razie biało, a okresu nie ma🤷🏻‍♀️. Już trzeci dzień się spóźnia, a brzuch czasem napieprza, że już myślałam, że to okres, cycki i sutki bolą.
Tylko raz w życiu tak miałam- jak zaszłam.

Ja bym się wstrzymała.

Piszę tylko ze swojego punktu widzenia, bo białe testy mnie dołują.

reklama
No wiesz, ja tam testowałam, a niby wcześniej owu miałam od Ciebie.

Na razie biało, a okresu nie ma🤷🏻‍♀️. Już trzeci dzień się spóźnia, a brzuch czasem napieprza, że już myślałam, że to okres, cycki i sutki bolą.
Tylko raz w życiu tak miałam- jak zaszłam.

Ja bym się wstrzymała.

Piszę tylko ze swojego punktu widzenia, bo białe testy mnie dołują.
Kurczę może hcg się dopiero produkuje?

Do góry