reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
Ja do premom robię nawet 3 do 4 dziennie jak zaczynają ciemnieć. U mnie 22.10 w południe byl jeszcze chwila do pik a wieczorem juz pik. Na następny dzień juz nie miałam wątpliwości, ze na pewno pik. Warto nie oszczedzać na testach i sprawdzać.

Zrobiłam test owu i apka pokazała mniej niż wczoraj wieczorem... wczoraj o 20 pokazało 1.58 a dziś o 10 juz 1.20.
I co teraz? Piku nie było czy przegapiłam zrobienie testu?
Wrzucę zdjecia - pierwsze z wczoraj, drugie sprzed chwili
20221101_201505.jpg
20221102_101602.jpg

a jak to jest z temperaturą? w pierwszym dniu wzrostu temperatury jest owulacja?
U mnie to wygląda tak a pik mialam 19.47 22.10, nie wiem co oznacza te cm oznaczone i te b, czy te b oznacza moment zapłodnienia komórki czy co? Kompletnienie ogarniam.

Załączniki

• Screenshot_20221102-103502_Premom.jpg
    Screenshot_20221102-103502_Premom.jpg
    154 KB · Wyświetleń: 42
Zrobiłam test owu i apka pokazała mniej niż wczoraj wieczorem... wczoraj o 20 pokazało 1.58 a dziś o 10 juz 1.20.
I co teraz? Piku nie było czy przegapiłam zrobienie testu?
Wrzucę zdjecia - pierwsze z wczoraj, drugie sprzed chwiliZobacz załącznik 1459605Zobacz załącznik 1459606
Moim zdaniem 1 pik, ale musisz wrzucić kilka slabszych i apka Ci sama po chwili oznaczy pik. U mnie premom na pik chyba zaznaczyl 1.41 a na 2 dzień miałam jeszcze 1.45

Hej, jeśli 21 miałam pik to w sumie mogłabym już zacząć testowanie nie? Piersi mnie już od kilku dni ćmią, ale tak okresowo raczej, a dziś od rana strasznie mnie ciągnie jajnik. Zakupię dzisiaj pinki.
No wiesz, ja tam testowałam, a niby wcześniej owu miałam od Ciebie.

Na razie biało, a okresu nie ma🤷🏻‍♀️. Już trzeci dzień się spóźnia, a brzuch czasem napieprza, że już myślałam, że to okres, cycki i sutki bolą.
Tylko raz w życiu tak miałam- jak zaszłam.

Ja bym się wstrzymała.

Piszę tylko ze swojego punktu widzenia, bo białe testy mnie dołują.

reklama
No wiesz, ja tam testowałam, a niby wcześniej owu miałam od Ciebie.

Na razie biało, a okresu nie ma🤷🏻‍♀️. Już trzeci dzień się spóźnia, a brzuch czasem napieprza, że już myślałam, że to okres, cycki i sutki bolą.
Tylko raz w życiu tak miałam- jak zaszłam.

Ja bym się wstrzymała.

Piszę tylko ze swojego punktu widzenia, bo białe testy mnie dołują.
Kurczę może hcg się dopiero produkuje?

Do góry