reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

No to moj gin też ostatnio robił usg w 37dc i powiedział "endometrium pogrubione i ukrwione, wygląda jakby okres miał się zaraz zacząć". Mialo wtedy ok 16mm. O jajnikach nic nie powiedział a widziałam na zdjęciu usg, że zrobił pomiary czegoś co przypominało pęcherzyki.
Ale faktycznie dostałaś okres czy nie? Bo jeśli się pomylił i mierzył pęcherzyki to jedno drugie wyklucza 🧐

reklama
@Emka_27 u mnie za to już spadać zaczyna temperatura🤷‍♀️. Jutro z rana ginekolog, zobaczę co powie 😪, z drugiej strony w tym cyklu jak na nas to mało seksu🙈🤷‍♀️.
Screenshot_20221102_093115_org.iggymedia.periodtracker_edit_60708224377193.jpg

Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
to mój przykładowy cykl, godziny wykonania testów rzeczywiste plus testowałam rownolegle z monitoringiem i się wszystko pięknie pokryło

Załączniki

• IMG_4515.jpeg
    IMG_4515.jpeg
    73,1 KB · Wyświetleń: 62
Ale faktycznie dostałaś okres czy nie? Bo jeśli się pomylił i mierzył pęcherzyki to jedno drugie wyklucza 🧐
Dostałam duphaston na wywołanie okresu, niecałe 48h po ostatniej tabletce w 46dc dostałam okres. W 4dc zrobiłam wyniki hormonów i wszystko było w normie, poza trochę za wysokim stosunkiem LH do FSH. Teraz chciałam iść na wizytę ale termin mam na 7.11 a testy owu już wychodzą jakby pozytywne, śluz jest, temperatura w górę...więc 7.11 już będzie po owu

to mój przykładowy cykl, godziny wykonania testów rzeczywiste plus testowałam rownolegle z monitoringiem i się wszystko pięknie pokryło
w 6 i 7 dniu cyklu test zdublowany bo nie mogło wyłapać tego, ze nic tam się nie pokazało 😉 nie zauważyłam tego wcześniej żeby usunąć coby nie wprowadzało w błąd

O kurde to ciekawe czy coś wyłapię bo test wczoraj ok. 21 a dzisiaj mogę zrobić dopiero około 17 :D

@Emka_27 u mnie za to już spadać zaczyna temperatura🤷‍♀️. Jutro z rana ginekolog, zobaczę co powie 😪, z drugiej strony w tym cyklu jak na nas to mało seksu🙈🤷‍♀️. Zobacz załącznik 1459581
Robiłaś testy owu?
Dla mnie to mierzenie temperatury jest....dziwne, mam wrażenie, że źle to robię albo mam słaby termometr. Ale te testy faktycznie z dnia na dzień bardziej się wybarwiają, jest to dla mnie bardziej czytelne niż temperatura. Najlepiej mierzyć temperaturę, robić testy i chodzić na monitoring... Idź jutro do gina, gdyby w tym cyklu się nie udało, to umow się już na monitoring. Ja tak zrobię w kolejnym cyklu ;)

Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
U mnie to wyglądało tak :)
Screenshot_20221101-201455_Premom.jpg

reklama
Do góry