reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

No to moj gin też ostatnio robił usg w 37dc i powiedział "endometrium pogrubione i ukrwione, wygląda jakby okres miał się zaraz zacząć". Mialo wtedy ok 16mm. O jajnikach nic nie powiedział a widziałam na zdjęciu usg, że zrobił pomiary czegoś co przypominało pęcherzyki.
Ale faktycznie dostałaś okres czy nie? Bo jeśli się pomylił i mierzył pęcherzyki to jedno drugie wyklucza 🧐

reklama
@Emka_27 u mnie za to już spadać zaczyna temperatura🤷‍♀️. Jutro z rana ginekolog, zobaczę co powie 😪, z drugiej strony w tym cyklu jak na nas to mało seksu🙈🤷‍♀️.
Screenshot_20221102_093115_org.iggymedia.periodtracker_edit_60708224377193.jpg

Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
to mój przykładowy cykl, godziny wykonania testów rzeczywiste plus testowałam rownolegle z monitoringiem i się wszystko pięknie pokryło

Załączniki

• IMG_4515.jpeg
    IMG_4515.jpeg
    73,1 KB · Wyświetleń: 55
Ale faktycznie dostałaś okres czy nie? Bo jeśli się pomylił i mierzył pęcherzyki to jedno drugie wyklucza 🧐
Dostałam duphaston na wywołanie okresu, niecałe 48h po ostatniej tabletce w 46dc dostałam okres. W 4dc zrobiłam wyniki hormonów i wszystko było w normie, poza trochę za wysokim stosunkiem LH do FSH. Teraz chciałam iść na wizytę ale termin mam na 7.11 a testy owu już wychodzą jakby pozytywne, śluz jest, temperatura w górę...więc 7.11 już będzie po owu

to mój przykładowy cykl, godziny wykonania testów rzeczywiste plus testowałam rownolegle z monitoringiem i się wszystko pięknie pokryło
w 6 i 7 dniu cyklu test zdublowany bo nie mogło wyłapać tego, ze nic tam się nie pokazało 😉 nie zauważyłam tego wcześniej żeby usunąć coby nie wprowadzało w błąd

O kurde to ciekawe czy coś wyłapię bo test wczoraj ok. 21 a dzisiaj mogę zrobić dopiero około 17 :D

@Emka_27 u mnie za to już spadać zaczyna temperatura🤷‍♀️. Jutro z rana ginekolog, zobaczę co powie 😪, z drugiej strony w tym cyklu jak na nas to mało seksu🙈🤷‍♀️. Zobacz załącznik 1459581
Robiłaś testy owu?
Dla mnie to mierzenie temperatury jest....dziwne, mam wrażenie, że źle to robię albo mam słaby termometr. Ale te testy faktycznie z dnia na dzień bardziej się wybarwiają, jest to dla mnie bardziej czytelne niż temperatura. Najlepiej mierzyć temperaturę, robić testy i chodzić na monitoring... Idź jutro do gina, gdyby w tym cyklu się nie udało, to umow się już na monitoring. Ja tak zrobię w kolejnym cyklu ;)

Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
U mnie to wyglądało tak :)
Screenshot_20221101-201455_Premom.jpg

reklama
Do góry