LadyCaro
Fanka BB :)
No tak już typowo przed samym okresem.To chyba typowo tuż przed okresem bo jak byłam kiedyś 4-5 dni przed to wlasnie ginekolog powiedziała mi to co Moonstone![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak już typowo przed samym okresem.To chyba typowo tuż przed okresem bo jak byłam kiedyś 4-5 dni przed to wlasnie ginekolog powiedziała mi to co Moonstone![]()
Dlatego tak jak pisze to wszystko zależy ile zostało do okresuNo tak już typowo przed samym okresem.
No to moj gin też ostatnio robił usg w 37dc i powiedział "endometrium pogrubione i ukrwione, wygląda jakby okres miał się zaraz zacząć". Mialo wtedy ok 16mm. O jajnikach nic nie powiedział a widziałam na zdjęciu usg, że zrobił pomiary czegoś co przypominało pęcherzyki.przed samym okresm ciałko żółte i płyn zanikają
Wydaje mi się, ze bardziej pos trukturze endo widać czy miesiączka się zbliża, ale też pewna nie jestem
U Ciebie bym powiedziała, że ładnie widać i tak spadek i wzrost12 dni od piku to teoretycznie 10 dni od owu... Ja bym jeszcze poczekała, ale kto Ci zabroni testować... testuj a może akurat wyjdzie wcześniej ❤
Od kilku dni mierze temperaturę.... chyba tego nie umiem robić, mój wykres wygląda dziwniewczoraj o 20 niby pozytywny test owu, potem seks, dzis rano temperatura wysoka, ale termometr mi nie piszczał, że już koniec mierzenia i po 4min wyjęłam. O 10 zrobię kolejny test owu I będę miała porównanie do wczorajszego porannego...
Zobacz załącznik 1459559
tak naprawdę tyo u każdej inaczej i nie ma co siię sugerowaćCześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielonaW piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
U mnie bywało ze ciemnialy po to, by zaraz były bladetak naprawdę tyo u każdej inaczej i nie ma co siię sugerowaću mnie np z reguły jest dłuuujgo blado, prakltycznie nie ciemnieją i nagle pik. A innym dziewczynom będą ciemnieć z godziny na godzinę. Myślę, ze musisz sprawdzać jak ejst u Ciebie
![]()
Ależ nie.A czy ja osądziłam?
o właśnie. Ja w tym cyklu miałam ciemniejszy owulak 10dc niż 13 i 14. A piku wcale.U mnie bywało ze ciemnialy po to, by zaraz były blade![]()