reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
przed samym okresm ciałko żółte i płyn zanikają
Wydaje mi się, ze bardziej pos trukturze endo widać czy miesiączka się zbliża, ale też pewna nie jestem
No to moj gin też ostatnio robił usg w 37dc i powiedział "endometrium pogrubione i ukrwione, wygląda jakby okres miał się zaraz zacząć". Mialo wtedy ok 16mm. O jajnikach nic nie powiedział a widziałam na zdjęciu usg, że zrobił pomiary czegoś co przypominało pęcherzyki.

Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.

12 dni od piku to teoretycznie 10 dni od owu... Ja bym jeszcze poczekała, ale kto Ci zabroni testować... testuj a może akurat wyjdzie wcześniej ❤

Od kilku dni mierze temperaturę.... chyba tego nie umiem robić, mój wykres wygląda dziwnie 😃 wczoraj o 20 niby pozytywny test owu, potem seks, dzis rano temperatura wysoka, ale termometr mi nie piszczał, że już koniec mierzenia i po 4min wyjęłam. O 10 zrobię kolejny test owu I będę miała porównanie do wczorajszego porannego...
Zobacz załącznik 1459559
U Ciebie bym powiedziała, że ładnie widać i tak spadek i wzrost 😁.

Cześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona :D W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
tak naprawdę tyo u każdej inaczej i nie ma co siię sugerować :) u mnie np z reguły jest dłuuujgo blado, prakltycznie nie ciemnieją i nagle pik. A innym dziewczynom będą ciemnieć z godziny na godzinę. Myślę, ze musisz sprawdzać jak ejst u Ciebie :)

tak naprawdę tyo u każdej inaczej i nie ma co siię sugerować :) u mnie np z reguły jest dłuuujgo blado, prakltycznie nie ciemnieją i nagle pik. A innym dziewczynom będą ciemnieć z godziny na godzinę. Myślę, ze musisz sprawdzać jak ejst u Ciebie :)
U mnie bywało ze ciemnialy po to, by zaraz były blade :)

Tak czytam, że macie ból piersi parę dni przed miesiaczką.
A jest ktoś kto ma te bóle zaraz po owulacji???
Tak się zastanawiam, bo ją tak mam zazwyczaj, ale w tym cyklu to już przesada. Dzień po owulacji zaczęły bolec tak, że nawet bolą mnie jak mnie Stary przytula, bolą jak zasypiam na brzuchu. Jest do dosyć uciążliwe.
Zazwyczaj jest tak, że przed miesiaczką ból już ustępuje.

reklama
Do góry