LadyCaro
Fanka BB :)
No tak już typowo przed samym okresem.To chyba typowo tuż przed okresem bo jak byłam kiedyś 4-5 dni przed to wlasnie ginekolog powiedziała mi to co Moonstone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak już typowo przed samym okresem.To chyba typowo tuż przed okresem bo jak byłam kiedyś 4-5 dni przed to wlasnie ginekolog powiedziała mi to co Moonstone
Dlatego tak jak pisze to wszystko zależy ile zostało do okresuNo tak już typowo przed samym okresem.
No to moj gin też ostatnio robił usg w 37dc i powiedział "endometrium pogrubione i ukrwione, wygląda jakby okres miał się zaraz zacząć". Mialo wtedy ok 16mm. O jajnikach nic nie powiedział a widziałam na zdjęciu usg, że zrobił pomiary czegoś co przypominało pęcherzyki.przed samym okresm ciałko żółte i płyn zanikają
Wydaje mi się, ze bardziej pos trukturze endo widać czy miesiączka się zbliża, ale też pewna nie jestem
U Ciebie bym powiedziała, że ładnie widać i tak spadek i wzrost .12 dni od piku to teoretycznie 10 dni od owu... Ja bym jeszcze poczekała, ale kto Ci zabroni testować... testuj a może akurat wyjdzie wcześniej ❤
Od kilku dni mierze temperaturę.... chyba tego nie umiem robić, mój wykres wygląda dziwnie wczoraj o 20 niby pozytywny test owu, potem seks, dzis rano temperatura wysoka, ale termometr mi nie piszczał, że już koniec mierzenia i po 4min wyjęłam. O 10 zrobię kolejny test owu I będę miała porównanie do wczorajszego porannego...
Zobacz załącznik 1459559
tak naprawdę tyo u każdej inaczej i nie ma co siię sugerować u mnie np z reguły jest dłuuujgo blado, prakltycznie nie ciemnieją i nagle pik. A innym dziewczynom będą ciemnieć z godziny na godzinę. Myślę, ze musisz sprawdzać jak ejst u CiebieCześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
U mnie bywało ze ciemnialy po to, by zaraz były bladetak naprawdę tyo u każdej inaczej i nie ma co siię sugerować u mnie np z reguły jest dłuuujgo blado, prakltycznie nie ciemnieją i nagle pik. A innym dziewczynom będą ciemnieć z godziny na godzinę. Myślę, ze musisz sprawdzać jak ejst u Ciebie
Ależ nie.A czy ja osądziłam?
o właśnie. Ja w tym cyklu miałam ciemniejszy owulak 10dc niż 13 i 14. A piku wcale.U mnie bywało ze ciemnialy po to, by zaraz były blade