reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ja nie odpusciłam w te dni u mnie seks od momentu piku byl codziennie od 21.10 do 24.10 żałuję ze 25.10 nie bylo jeszcze na wszelki wypadek 🤪☺️🤣 Pytanie co to dało?
Hahaha no Ty niedługo testujesz i się okaże 😃 ja chciałam spróbować seks co 2 dzień, bo nie wiem jakie parametry ma nasienie męża. No i szczerze codziennie to dla mnie za często 😃 pomyślę jeszcze czy dziś wieczorem czy jutro rano 😃 ale myślę, że rozsądniej jutro 😃
myślę, że jak wczoraj był Pik to raczej nie ma sensu więcej testować. Testy owu robi się do pierwszego pozytywnego.
No ale mi piku nie zaznaczyło w apce... myślałam, że jeszcze urosnie i dziś pokaże pik a tu o. Zrobię jeszcze te dwa testy,mam jeszcze 14 ... może już nigdy mi się nie przydadzą 😃😃😃

Hahaha no Ty niedługo testujesz i się okaże 😃 ja chciałam spróbować seks co 2 dzień, bo nie wiem jakie parametry ma nasienie męża. No i szczerze codziennie to dla mnie za często 😃 pomyślę jeszcze czy dziś wieczorem czy jutro rano 😃 ale myślę, że rozsądniej jutro 😃

No ale mi piku nie zaznaczyło w apce... myślałam, że jeszcze urosnie i dziś pokaże pik a tu o. Zrobię jeszcze te dwa testy,mam jeszcze 14 ... może już nigdy mi się nie przydadzą 😃😃😃
a jakiej apki używasz?

Wczoraj robiłam popołudniu jak przyjechałam z pracy,widzę nadal cień mój facet mówi ze tez go widzi ale póki nie ujrzę porządnej kreski to będę czekać ..myślałam wczoraj ze zobaczę już ładną kreskę ale nic z tego i stwierdziłam ze czekam do dnia okresu bo jeszcze bardziej się stresuje tymi testami przed okresem

Wczoraj robiłam popołudniu jak przyjechałam z pracy,widzę nadal cień mój facet mówi ze tez go widzi ale póki nie ujrzę porządnej kreski to będę czekać ..myślałam wczoraj ze zobaczę już ładną kreskę ale nic z tego i stwierdziłam ze czekam do dnia okresu bo jeszcze bardziej się stresuje tymi testami przed okresem
A kiedy termin @?
Zrób dziś test, powinna być mocniejsza kreska :)

reklama
Do góry