reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ja nie odpusciłam w te dni u mnie seks od momentu piku byl codziennie od 21.10 do 24.10 żałuję ze 25.10 nie bylo jeszcze na wszelki wypadek 🤪☺️🤣 Pytanie co to dało?
Hahaha no Ty niedługo testujesz i się okaże 😃 ja chciałam spróbować seks co 2 dzień, bo nie wiem jakie parametry ma nasienie męża. No i szczerze codziennie to dla mnie za często 😃 pomyślę jeszcze czy dziś wieczorem czy jutro rano 😃 ale myślę, że rozsądniej jutro 😃
myślę, że jak wczoraj był Pik to raczej nie ma sensu więcej testować. Testy owu robi się do pierwszego pozytywnego.
No ale mi piku nie zaznaczyło w apce... myślałam, że jeszcze urosnie i dziś pokaże pik a tu o. Zrobię jeszcze te dwa testy,mam jeszcze 14 ... może już nigdy mi się nie przydadzą 😃😃😃

Hahaha no Ty niedługo testujesz i się okaże 😃 ja chciałam spróbować seks co 2 dzień, bo nie wiem jakie parametry ma nasienie męża. No i szczerze codziennie to dla mnie za często 😃 pomyślę jeszcze czy dziś wieczorem czy jutro rano 😃 ale myślę, że rozsądniej jutro 😃

No ale mi piku nie zaznaczyło w apce... myślałam, że jeszcze urosnie i dziś pokaże pik a tu o. Zrobię jeszcze te dwa testy,mam jeszcze 14 ... może już nigdy mi się nie przydadzą 😃😃😃
a jakiej apki używasz?

Wczoraj robiłam popołudniu jak przyjechałam z pracy,widzę nadal cień mój facet mówi ze tez go widzi ale póki nie ujrzę porządnej kreski to będę czekać ..myślałam wczoraj ze zobaczę już ładną kreskę ale nic z tego i stwierdziłam ze czekam do dnia okresu bo jeszcze bardziej się stresuje tymi testami przed okresem

Wczoraj robiłam popołudniu jak przyjechałam z pracy,widzę nadal cień mój facet mówi ze tez go widzi ale póki nie ujrzę porządnej kreski to będę czekać ..myślałam wczoraj ze zobaczę już ładną kreskę ale nic z tego i stwierdziłam ze czekam do dnia okresu bo jeszcze bardziej się stresuje tymi testami przed okresem
A kiedy termin @?
Zrób dziś test, powinna być mocniejsza kreska :)

reklama
Do góry